Lehet, hogy a hír, hogy Jaden Smith Kylie Jennerrel randevúzik, már nem olyan friss, de nem vált olyan ellentmondásossá, mint az elegáns olaszországi KimYe esküvő után. Mellesleg az is úgy tűnik, hogy ez a viták és botrányok időszaka a Smith családban. Nem is olyan régen Willow Smith egy 20 éves barátjával készült ágyban készült fotója miatt került a címlapok címlapjára, amely vírus terjedt el. Következésképpen a szülei, Will és Jada Pinkett Smith is vizsgálat alá került.

Most a Smith család egy másik tagja ismét megtette!

Jaden a menyasszony húgának, Kylie-nek a randevújaként vett részt Kim Kardashian és Kanye West elegáns esküvőjén. A források megosztották: nyilvánvaló volt, hogy a fiatal páros élvezte egymás társaságát. A nagyszerűen eltöltött idő még „kicsinált” is a pazar fogadási szertartás során, amelyet a ceremónia után tartottak a firenzei Forte di Belvedere-ben. Néhány forrás tanúja volt egy ilyen make out ülésnek.A fiatal párost elragadhatta a „szerelem a levegőben” hangulat a nagyszabású esküvő alatt. Minden bizonnyal John Legend 'All of Me' élő feldolgozása mindenkit romantikusabb és szerelmesebbé tett. A fogadtatást a pár első tánca is kiemelte, mint férj és feleség.

Jadent is észrevették, hogy Kylie-vel és a család többi tagjával együtt volt, amikor a ceremónia utáni reggelen elindultak a repülőtérre. Arról, hogy mindegyikük hogyan nézett ki azon a reggelen, azt mondhatnánk, hogy alig aludtak eleget a nagy esemény után.

Az esküvő alatt Kylie és a többi nővére fehér ruhát öltött.

Jaden Smith Kylie Jennerrel jár? Még mindig hátradőlhet, lazíthat, és várhat további frissítéseket a látszólag bimbózó kapcsolatukkal kapcsolatban.