Néhány epizód van hátra, és a tvN hétvégi sorozata, az „Ördögbíró” hamarosan búcsút vesz nézőitől.

Ahogy közeledik a dráma vége, úgy nő a feszültség a főszereplők között. Vajon Kim Ga On (GOT7 Jinyoung) teljesen megváltoztatja azon döntését, hogy korábbi szövetségese, Kang Yo Han (Ji Sung) ellen harcol?

Kim Ga On elárulja Kang Yo Hant

Az ördögbíró 14. epizódjában Juk Changot (Lee Hae Woon) áramütésre ítélték, miután vascsővel megölt egy öregembert. Juk Chang brutalitása váltotta ki Kang Yo Han-t, ami miatt a legfélelmetesebb büntetést ejtette a bíróságon.De eltekintve a főbírótól, a büntetés végrehajtása előtti rendszer része a nyilvánosság döntésének bevonása. Amikor a hír kitört, különböző személyek leadták szavazataikat, és a legtöbben azt akarták, hogy Juk Chang kapja meg a büntetést.

Az ördögbíró(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

Az áramütés napján Kim Ga On megváltozott a szíve, és a nyilvánosság elé tárta, hogy mindazt, ami a bíróságon történik, mind Kang Yo Han kitalálta.

Ez heves árulást eredményezett kettejük között. A figyelem most arra irányul, hogy Kang Yo Han, akit Kim Ga On váratlanul elárult, az egyetlen személy, akiben megbízott, ellenséggé változtatja-e, ami tönkreteszi kapcsolatukat.

Ráadásul Kang Yo Han szövetségeseit a Társadalmi Felelősségvállalás Alapítvány megtámadja. Úgy tűnik, nem minden Yo Han tervei szerint alakul.

Ki az igazi bűnös Yoon Soo Hyun halála mögött?

Kim Ga On még mindig keresi a személyt Yoon Soo Hyun halála mögött. Professzora és közeli kollégája, Min Jung Ho (Ahn Nae Sang), aki hallotta a hírt, felháborodott a szomorú hír hallatán. De egyre kíváncsibb lett, ki a valódi tettes.

GOT7 Jinyoung – Az ördögbíró(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

Min Jung Ho mesélt Kim Ga Onnak arról a titkos nyomozásról, amelyet Yoon Soo Hyun végzett a halála előtt. Egy Joseph nevű emberről szólt, akinek minden bizonyítéka van arra vonatkozóan, hogy mi is történt valójában a 20 évvel ezelőtti tűzesetben. És ami még gyanúsabbá tette, hogy Joseph rokonságban áll Kang Yo Han-nal.

Ez adta Min Jung Honak azt az elméletet, hogy Kang Yo Han lehet az igazi férfi Yoon Soo Hyun halála mögött, miután tudta, hogy titokban bizonyítékokat keres ellene.

OLVASSA MÉG:Az ördögbíró a színfalak mögött: A GOT7-es Jinyoung félénk lesz, miközben Park Gyu Younggal próbálja a csókjelenetet

Miről szól a Társadalmi Felelősségvállalás Alapítvány Dream Home Projektje

Mivel Kang Yo Han leleplezte a Társadalmi Felelősségvállalás Alapítvány korrupciója mögött álló öt magas rangú tisztviselőt, a Dream Home projekt mögött álló történet még nem derült ki.

Ez egy másik történet, amelyre számítani kell az ördögbíró utolsó két epizódjában.

Ji Sung(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

A nézők kíváncsiak, hogy miről is szól az Álomotthon projekt, és miért kezdett a Társadalmi Felelősségvállalás Alapítvány agresszívvé válni a tervüket ellenzőkkel szemben.

Ezek azok a dolgok, amelyekre számítani kell az ördögbíró utolsó hátralévő epizódjaiban.

HA HIÁNYOLTÁL: „Az ördögbíró” 14. rész Spoilerek: Ahn Nae Sang megpróbálja megváltoztatni Jinyoung véleményét, hogy Ji Sung ellen harcoljon

Az ördögbíró e heti utolsó adását a tvN 21 órakor nézheti meg (KST). Ne hagyja ki a dráma utolsó két részét!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.