A „Itt jön Jang Bo Ri” című filmben Han Seung Yeon hátba csapott Keum Bo Ra.

8-ánthepizódja az MBC hétvégi drámájának, a „Itt jön Jang Bo Ri” május 4-énth, Keum Bo Ra, akinek extrém táplálkozási problémái vannak, volt egy lánya, Ka Eum (akit Han Seung Yeon alakít), aki befejezte tanulmányait az Egyesült Államokban, és visszatért.

Han Seung Yeon nem jött vissza egy elit külföldi tanulmányi tanfolyamról, de ez Keum Bo Ra erőfeszítése volt, mert olyan hülye volt, és erőszakosan elküldte a felét. Han Seung Yeon ezt is feladta, és plasztikai műtéten esett át, hogy visszatérjen az országba.Han Seung Yeon nagy műtéten esett át, Keum Bo Ra és Oh Chang Suk pedig nagyon meglepődtek. Han Seung Yeon feladta a tanulást, és végleg visszament, és mivel jobbra-balra költözött, legalább tíz szekér volt, hogy megrakja mindent, amit vásárolt. Keum Bo Ra annyira ideges volt, hogy elkezdte legyőzni Han Seung Yeont.

Han Seung Yeon annyira tele volt önmagával, hogy azt hitte, a világ összes férfija szereti őt. Tele van luxussal, és az anyját, Hwa Yeont (akit Geum Bo Ra alakítja) pénzforrásként használja, és a legfiatalabb lánya, aki mindig bajt okoz.

Ezt a jelenetet az incheoni nemzetközi repülőtéren forgatták, és Keum Bo Ra néhányszor hátul találta Han Seung Yeont, miközben macskát és egeret játszottak jelenet létrehozásában.

A színészi játék befejezése után Han Seung Yeon azt mondta: „Az idősebb színészek miatt tudtam befejezni a szereplést, akik a családomként érkeztek a forgatásra. Úgy éreztem, hogy még keményebben kell dolgoznom” és elmosolyodtam.

A jövőben Han Seung Yeon olyan munkát fog találni, amit szeret, és felidegesítette Dong Hoo-t (akit Han Jin Hee alakít) és Hwa Yeont, mivel ez önmaguk új oldalát mutatja majd meg.