Az 'Itaewon Class'-ban az elkényeztetett fiút játszotta, aki luxusautóját vezette, és éjszaka nekiütközött a bárnak. Karakterének köszönhetően Park Sae Roy megküzdött a szerelméért. Ahn Bo Hyun színész nagy figyelmet kapott legutóbbi Jang Geun Won szerepében. Gazember karaktere megnyitotta az utat ahhoz, hogy teljesítményét sokan elismerjék.

Az 'Itaewon Class' sorozat 16 epizódot tartalmaz, és a legtöbb fellépését antagonistaként kezelik. A show magas nézettséggel ért véget, és az utolsó két epizódban megmutatta figyelemre méltó színészi alakítását.

Ahn Bo Hyun, a legújabb hozzászólás , bepillantást engedett abba, mennyire törődik a műsorral. Képeket tett közzé színésztársaival és az 'Itaewon Class' kulisszatitkairól. Feliratában kifejtette, hogy hiányzik a műsor.Ahn Bo Hyun Instagram-oldalát böngészve, fotói a szokásos életét mutatják be, távol a kamerától vagy attól a szereptől, amelyet a képernyőn ábrázol. Csupa mosoly látható rajta, és az antagonista szerepétől teljesen eltérő hangulatot áraszt.

Egyik korábbi interjújában megosztotta, hogyan változtak a dolgok karrierje és magánélete során. Többen hagytak időt arra, hogy megnézzék a közösségi média platformjait, például az övét Youtube oldalon. Követői felfuvalkodtak, és interaktívabbak is lettek.

' A napokban a dráma nézői meglátogatták a csatornámat. A kommentek száma egy egész tizedesjegyet nőtt ,' ő mondta.

' A szüleim általában nem nyilatkoznak a karrieremről. A 9. epizódig alig beszéltek az Itaewon osztályról, de a 10. rész után elkezdtek dicsekedni vele. ,' hozzátette.

A színész megemlítette a húgát is, aki láthatóan rajong az azonos című webfilmért, amelyen az 'Itaewon Class' készült.

' Még mielőtt elkezdtem volna forgatni, aggódott a webfilm miatt, és azt mondta nekem: „Utálatba kerülhetsz, ha rosszul csinálod”. Most teljesen megváltozott, és nem mond semmit – mesélte.

Ahn Bo Hyun leírta kapcsolatát társsztárjával, Park Seo Joonnal, aki a show főszereplője volt. Ő mondta, ' Mivel egyidősek vagyunk, kényelmes volt, jól folytak a beszélgetéseink. Amikor közös jeleneteink voltak, megbeszéltük, hogyan ábrázoljuk, és ő minden javaslatomat elfogadta .'

Hozzátette, ' Bár csak néhány jelenet volt Sae Royjal és Geun Wonnal, találkozásuk hatása erős volt. ezért gondolom, hogy így volt. '

Amikor megkapta a projekt ajánlatot, tétovázott, és megkérdőjelezte magát, hogy képes lesz-e jól alakítani a karaktert. Az „Itaewon Class” eltér a korábbi projektjeitől.

' Minden projekt után az a típus vagyok, aki teljesen megtestesíti a karaktert és a drámát. Az „Itaewon Class” különösen más. Ez az első alkalom, hogy színészként ilyen dicséretet és ilyen mértékű visszajelzést kapok. A projekt elindítása előtt sok időt töltöttem a karakterem elemzésével. Mindez pozitív visszajelzésként tért vissza, úgyhogy nagyon boldog vagyok ,' ő mondta.

Ahn Bo Hyun szerepelt még a „Her Private Life” (2019) című filmekben Park Min-Younggal és Kim Jae Wookkal, a „Descendants of The Sun” (2016) Song Joong-Kivel és Song Hye-Kyoval, valamint a „Dokgo Rewind”-ben ( 2018) az EXO-s Sehunnal.