A „Házasság istennője” Clara szexi nővé változik, aki egy viszonyba keveredik.

Június 29-én, az új SBS-dráma, a „Goddess of Marriage” első epizódja bemutatta No Seung Soo (Jang Hyun Sung) és Shin Si Ah (Clara) viszonyát.

Ebben az epizódban No Seung Soo felesége, Kwon Eun Hee (Jang Young Nam) teljesen egy dráma csókjelenetére koncentrál. Amikor a dráma főszereplői nem csókolóznak, Kwon Eun Hee azt mondja: „Egy rossz fiú. Meg kellett volna csókolnod. Vártam egy egész hetet. Valóban meg kell csókolniuk a jövő héten.Amikor a dráma véget ér, átkapcsolja a csatornát, hogy megnézze a férjét. No Seung Soo egy horgony, aki angolul szállítja a híreket. Munkatársa Shin Si Ah. Kwon Eun Hee puszit küld férjének a képernyőn, és úgy dönt, hogy SMS-t küld neki.

No Seung Soo azonban bajba kerül, amikor Kwon Eun Hee szöveges üzenete miatt az élő híradás közben kialszik a telefonja. A szakasz végén kifejezi dühét a feleségével szemben. Ekkor Shin Si Ah sétál el mellettük, ami arra utal, hogy valami történik közöttük.

Noh Seung Soo felesége előtt angolul beszél valakivel telefonon, tudván, hogy a felesége nem érti. Úgy tűnik, hogy No Seung Soo és Shin Si Ah viszonyban állnak egymással.