A koreai „Space Sweepers” című sci-fi, amelyre sokan számítottak, végre megjelent a Netflixen, és valóban egyedülálló K-space kalandot nyújtott a nézőknek!

A film a 2029-es év jövőjében játszódik, amikor a Föld már nem lakható. A haldokló bolygót (Föld) elhagyva az UTS Corporation új otthont teremt a világűrben, fejlett technológiákat használva az emberek számára.

Azonban nem minden ember léphet be az új keringő Otthonba. Az emberi fajt két osztályra osztották, ezek az UTS és a munkásosztály nem állampolgárai.Ismerje meg a „Victory” űrhajó legénységét

(Fotó: Netflix Korea hivatalos Instagram (netflixkr))

A történet a Victory nevű űrszemétgyűjtő hajó legénységét követi nyomon. Az űrhajó legénységében Tae-ho (Song Joong Ki) pilóta, Jang volt űrkalóz kapitány (Kim Tae Ri), Tiger Park űrhajómérnök (Jin Sun Kyu) és Bubs (Yoo Hai Jin) átprogramozott katonai robot található.

A csapat nagy felelősséget vállal majd, amikor felfedez egy Doroth nevű humanoid gyerekrobotot, akiről ismert, hogy tömegpusztító fegyver.Az adósságokkal és teljesítési vágyakkal terhelt csapat ezután úgy döntött, hogy nagy váltságdíjat kérnek a lányért cserébe.

Kockázatos űrkalandjuk pedig itt kezdődik!

A 'Space Sweepers' tavaly február 5-i megjelenése óta az egyik karakter nagy figyelmet kapott a nézők körében, és ez a karakter Dorothy.

Figyelem! Lent spoilerek lesznek!

Eredetileg bombaként funkcionáló robotnak hitték, de valójában egy ember, akit apja nanobotokkal fecskendezett be végső megoldásként, hogy meggyógyítsa.

Ismerje meg a gyermekszínésznőt, aki Dorothy szerepét játszotta az Űrsöprőkben(Fotó: Netflix Korea hivatalos Instagram (netflixkr))

Olvassa el még:Készen állsz egy K-Space kalandra? A „Space Sweepers” premierje a Netflixen!

De ki az a Dorothy a való életben? Tudja meg Alább!

Park Ye Rin egy gyerekszínésznő, aki világszerte felkeltette a nézők figyelmét. Nos, információit nem könnyű megtalálni, de alapos kutatással rátaláltunk a gyerekszínésznő édesanyja által vezetett Instagram-fiókra.Amikor átkutattuk az Instagram-fiókját, tudtunk néhány dolgot felfedezni vele kapcsolatban.

Park Ye Rin több reklámban is látható bájos megjelenése miatt. Az SNS ellenőrzése során felfedeztük, hogy számos terméket támogatott, köztük olyan híres márkákat, mint az LG Healthcare, a Samsung Life Insurance, a Goobne Chicken, a Baskin Robbins, az SK Telecom és még sok más.

Ismerje meg a gyermekszínésznőt, aki Dorothy szerepét játszotta az Űrsöprőkben(Fotó: Netflix Korea hivatalos Instagram (netflixkr))

A „Space Sweepers”-t valójában két éve forgatták, és úgy tűnik, hogy Park Ye Rin olyan gyorsan nőtt fel! A gyerekszínésznő 2013 januárjában született, ezzel idén lesz 9 éves.

Instagram fotóin a színésznő továbbra is imádnivalóan néz ki. Valahogy hasonlít Kim Da Mi színésznőre, aki az Itaewon Class című drámában szerepelt.

Ismerje meg a gyermekszínésznőt, aki Dorothy szerepét játszotta az Űrsöprőkben(Fotó: Park Ye Rin hivatalos instagramja (park.ye.rin_))

A film készítői stábja szerint Park Ye Rin derűssé és nyugodtabbá teszi a hangulatot a díszletben. Mindig ragyogó mosolyát viseli, és színésztársai és a személyzet is szerették.

Ha több imádnivaló fotót szeretne látni Park Ye Rinről, más néven Dorothyról, nézze meg Instagram-fiókját park.ye.rin_

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Park Yerin (@park.ye.rin_) által megosztott bejegyzés

Érdekelheti: Song Joong Ki arról beszél, hogyan tud kapcsolódni a karakteréhez, mint Kim Taeho a Space Sweepers-ben

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley

Írta: Liza Parker