A KBS üdvözli a tisztviselőt Iskola 2021 öntvény!

A K-dráma hivatalos közleménye szerint négy sztár vezeti majd a hamarosan megjelenő folytatás szereplőgárdáját. Ide tartozik a WEi-s Yohan, Hwang Bo Reum Byeol, a „Hospital Playlist” színésznője, Cho Yi Hyun és a „Penthouse: War in Life” sztárja, Kim Young Dae.

Először 1999-ben mutatták be Jang Hyuk, Choi Kang Hee, Ahn Jae Mo és mások főszereplésével, az „Iskola” sorozat népszerű, fiataloknak szóló drámává vált, amely felkeltette a nézők érdeklődését.

Számos folytatás után, amelyekben a „School 2017” volt az utolsó rész, a műsorszolgáltató hálózat korábban felfedte, hogy a nagy sikerű dráma idén visszatér.

A készülő drámát a „Csalj meg, ha tudsz” rendező, Kim Min Tae, a forgatókönyvet pedig Dong Hee Sun irányítja, akinek híres munkái közé tartozik a „Miss Granny” című kasszasiker film.

Érdekes módon a „School 2021” megjelenési dátuma várhatóan az idei év második felében jelenik meg, és a KBS legújabb szerdai és csütörtöki drámája lesz.

A beszámolók szerint a soron következő sorozat középiskolások egy csoportjának történetét követi nyomon, akik inkább a saját álmaikat folytatják, mintsem hogy egyetemre lépjenek.

Ezenkívül a „School 2021” a karakterek közötti barátságot, küzdelmeket és szerelmet is bemutatja.

HA HIÁNYOLTÁL: „Metamorfózis” Cho Yi-hyun egy Chuseok-interjúban

Iskola 2021 Öntvény

WEi-s Yohan, akinek valódi neve Kim Yo Han, az egykori taekwondo sztár, Gong Ki Jun szerepét alakítja.

11 évet töltött a sportok elsajátításával; sajnos egy baleset miatt kénytelen volt feladni álmát, hogy világhírű sportoló legyen.

Kora ellenére úgy dönt, hogy beiratkozik egy szakközépiskolába, ahol kínosnak találja, és nehezen keveredik az ellenkező nemmel.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Yohan Kim (@y_haa.n) által megosztott bejegyzés

Másrészt Cho Yi Hyun Jin Ji Won középiskolás diáktársát fogja alakítani.Úgy írják le róla, mint akit az álmai hajtanak, és hangot ad érzelmeiről és érzéseiről, különösen az elidegenedett anyjának.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

조이현 (@yihyun_1208) által megosztott bejegyzés

Ami Hwang Bo Reum Byult illeti, ő az okos Kang Seo Youngot alakítja.Barátaival ellentétben ő szívesen megy főiskolára, és ott lesz Dél-Korea öt legjobb egyeteme közül.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Hwang Bo Reum Byul (@boreum_byeol) által megosztott bejegyzés

Végül, Iskola 2021 A szereposztásban Kim Young Dae szerepel, aki a titokzatos átigazolási diák, Jung Young Joo lesz.

Érdekes módon ő és Gong Ki Jun komoly barátságot mutatnak be, mivel a párosnak titkos múltja van.

Kim Young Dae(Fotó: Kim Young Dae hivatalos Instagramja)

A közelgő drámán kívül Hwang Bo Reum Byul, aki egykori Miss Chunhyangként indult, a hamarosan megjelenő 'Dear.M' sorozatban fog szerepelni, de a Park Hye Soo-val folytatott vita miatt felfüggesztették.

Ugyanez vonatkozik a „Kórházi lejátszási lista 2” színésznőjére, Cho Yi Hyunra is, akit az „All of Us Are Dead” című új K-zombie-sorozat egyik főszerepére is beválasztottak.

Eközben Kim Young Dae hullámokat kelt a mostani drámájában, a „Penthouse 3”-ban, ahol Han Ji Hyun ikertestvérét, Joo Seok Hoont alakítja.

OLVASS TOVÁBB: A „Penthouse” színész, Kim Young Dae „Hála” a közelgő „School 2021” című drámájáért


A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills