Tech News World arról számolt be, hogy október 21-én a Leeo elindította az IPhone Night Light alkalmazást.

Az iPhone Night Light alkalmazás ára 99 dollár. A Tech News World arról is beszámolt, hogy valahányszor megszólal a füstjelző, az IPhone észleli a hangokat. Az intelligens éjszakai lámpa felhívja az iPhone-t, amikor ezeket a hangokat észleli.

Az IPhone Night Light App fali aljzatból látja el feladatait. A Tech News World szerint megvilágítóként és füstjelzőként is funkcionál.Az I Phone Night Light alkalmazás elkezdi felhívni a felsorolt ​​kapcsolatokat a mobiltelefonjukon, ha a felhasználók nem reagálnak a füstjelző hívásokra.

Adam Gettings, a Leeo vezérigazgatója ismertette a Night Light App előnyeit. A Tech News Worldnek adott interjújában kifejtette, hogy ez az alkalmazás még mindig lényegesen előnyösebb, mint egy füstérzékelő készülék:

'Azt hiszem, sok ember számára minden, amihez szerszámokra van szükség a telepítéshez, csak többletmunka.'

'Az éjszakai lámpát bedughatod a konnektorba, és kihasználja a már meglévő előnyeit.'

„Már vannak füstérzékelői, amelyekben évek óta megbízik – olyan márkák, amelyek bizonyos esetekben 20 vagy 30 éve léteznek –, és nincs miért lecserélni őket, ha jól működnek.”

„Az éjszakai lámpa egy közönséges, régimódi tárgy, amely nem csak a szükséges technológiával rendelkezik, hanem engedélyt is kaphat arra, hogy bármilyen otthonban éljen, és hasznos legyen.

'Az éjszakai lámpa egy ismerős tárgy, amely józan ésszel nyújt kényelmet és biztonságot, ugyanakkor olyan dolog, amely önmagában is helyet érdemel az otthonban.'