Az „Insurgent” már kitűzte a hivatalos megjelenési dátumot, amely 2015 márciusában lesz. Amint arról beszámoltunk, a várva várt „Insurgent” kasszasiker előzetese novemberben kerül a nyilvánosság elé, ami várhatóan vetekedni fog a „The Insurgent” bemutatójával. Mockingjay: 1. rész.'

Az „Insurgent” rajongói most a „Divergent” trilógia második részére készülnek. A Lionsgate már bejelentette, hogy a trailerek idén novemberben megjelennek. Úgy tűnik, a rajongóknak még néhány hónapig feszesen kell ülniük, mielőtt bepillantást nyerhetnek Tris és Négyek izgalmas történetébe.

Az is kiderült, hogy az Insurgent nagyobb hangsúlyt fektet a történet szereplői közötti kapcsolatokra. Sőt, még Ansel Elgort is, aki Caleb-et, Tris testvérét alakítja a nemzetközileg híres „Divergent” franchise-ban, megosztotta a Hollywood Life-val, hogy a készülő kasszasiker „nagyobb, de sötétebb” lesz, és „kevésbé bevezető” lesz. várhatóan 'több a karakterekről szól'.Ezenkívül számos online jelentés szerint a TNT alkut kötött a Lionsgate-tel is, amely az „Insurgent” producere. Amint arról beszámoltunk, a TNT már hivatalosan is megszerezte hálózatában e generáció két legmenőbb, fiatal felnőtteknek szóló könyvről filmre szóló franchise sugárzási jogát, nevezetesen az Éhezők viadalát és a Divergentet.

Valójában ez az első alkalom, hogy a TNT olyan nagy üzleteket vállal, mint a fent említett filmek. Ennek ismeretében úgy tűnik, hogy a 'Insurgent' hamarosan a kis képernyőn is látható lesz.

A „Felkelő” valójában a Veronica Roth által írt Divergent fiatal felnőtt trilógia második könyve. Elképesztően tehetséges feltörekvő sztárok szerepelnek benne, mint például Theo James és Shailene Woodley, és Kate Winslet színészi képességeit is bemutatja, mint a történet végső gonosztevőjét. A tervek szerint a közelgő „Insurgent” kasszasiker mozikban 2015 márciusában kerül bemutatásra.