Néhány kedvenc folyamatos K-drámád új izgalmas epizódokat ad ki ezen a héten. Jung Kyung Ho „Crash Course in Romance” című filmjétől Lee Bo Young „Agency”-jéig egy csomó jó epizód érkezik már az útjába.

'A szerelem érdeke'

Az eheti epizódokban Ha Sang Soo (Yoo Yeon Seok) először találkozik Park Mi Kyung (Geum Sae Rok) apjával. Amikor meglátja, Sang Soo értetlenül áll, és sokkot kap a hirtelen találkozástól. Eközben olyan kényes helyzetbe kerül, amikor Ahn Soo Young (Moon Ga Young) belép a terembe a találkozó alatt. A feszültség fokozódott a szereplők között.

(Fotó: JTBC)

'Cash Course in Romance'

Az előző epizódban Choi Chi Yeol (Jung Kyung Ho) felfedezte Nam Hae E (Roh Yoon Seo) igazságtalan elbocsátását a kurzusakadémián. A sztártanárnő, tudva, milyen nagy potenciállal rendelkezik diákként, alkut akar ajánlani Nam Haeng Seonnak (Jeon Do Yeon), hogy az ételért cserébe magánórát ad fogadott lányának. Vajon a korábbi civakodásaik után ezúttal jó feltételekkel jönnek létre?

(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

AKÁR EZ IS TETSZHET: „Cash Course in Romance” 4. rész: Jung Kyung Ho magánórát ad Roh Yoon Seo-nak, miután meghallotta az elbocsátását

Mindenki megtudja a következő szombaton és vasárnap 21:10-kor. (KST) a Netflixen.

'Ügynökség'

Go Ah In (Lee Bo Young) és Choi Chang Soo (Jo Sung Ha) hidegháborúba keveredik a legújabb epizódban. Mindketten kapnak egy nagy javaslatot, amely emelheti a közvélemény imázsát. Miközben azonban fej-fej mellett haladnak a projektért, rájönnek a mögötte rejlő piszkos titkokra.

(Fotó: JTBC Drama Official)
Lee Bo Young, Lee Bo Young legjobbja

Ahogy a dolgok kifelé haladnak, Go Ah In azon kapja magát, hogy összeáll Kang Han Na-val (Son Na Eun). Jó döntés lesz-e, ha a női kreatív igazgató követi, amit Kang asszony akar?

Tudja meg a következő 7. és 8. epizódból, amelyeket január 28-án és 29-én mutatnak be a JTBC-n.

'Kokdu: Az istenség szezonja'

Az új epizódokon kívül egy új romantikus fantasy dráma is hamarosan debütál a főműsoridőben. Kim Jung Hyun és Im Soo Hyang január 27-től találkozik ezzel a sorozattal.

(Fotó: MBC Drama Official)
Soo Hyang vagyok, Kim Jung Hyun

HA HIÁNYOLTÁL: Vajon Kim Jung Hyun visszanyeri népszerűségét a közelgő „Kokdu: Season of Deity” drámával?

A K-drámák közül melyiket néznéd izgatottan ezen a héten? Oszd meg véleményedet/válaszodat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kdramastars oldalon.