(Fotó: Getty images)

New York City Ramona igazi háziasszonyai Énekes hivatalosan „visszatérő”-re lefokoztákszerep'a Bravo című valóságshow-ban. A New York-i háziasszonyok királynőjét végre letaszították a trónról azok az emberek, akik eredetileg idehozták! Ez elég fordulat az események számáraÉnekesfigyelembe véve, hogy Ramona az első nap óta szerepel a Háziasszonyokban, és várhatóan ő lesz az egyetlen szereplő, akit visszahívnak a sorozatba a következő évadban. Aviva Drexcher már teljesen ki van rúgva, Sonja Morgan pedig egy cérnaszálon lóg. A Housewives egyik bennfentese szerint Bravo közvetíti a műsort Heather Thomson és Kristen Taekman és Carole Radziwill. Ramona vitte a műsort, ezért zuhantak a nézettség szerintük. A visszaesett nézettség mellett Ramona szezononként közel 600 000 dollárt is kapott, ami egy másik tényező volt a lefokozásában.Aviva Dreschert nemrégiben kidobták a Real Housewives of New York Cityből, mert túl pszichés volt ahhoz, hogy működjön, és a következő szezonban teljesen más irányba halad.A tavalyi szezonban Luanne DeLesseps is lefokozták a Real Housewives of New York Cityben, hogy „visszatérő szerepet kapjon”. Az új pozíció valóban bevált Delesseps számára, aki sokkal nyugodtabbnak és összeszedettebbnek tűnt ebben a RHONY szezonban. A Housewives „visszatérő szerepe” azt jelenti, hogy csak akkor kap fizetést, ha film , és bónuszokat adunk, amikor a jelenetek valójában adásba kerül a műsorban. Ez egy kicsit nagyobb nyomást gyakorol egy háziasszonyra, aki azt akarja, hogy a jelenetei bekerüljenek. És Ramona Énekes van nagy a dráma előidézésében! Ha Singer valóban megnyilvánul a válás előtt és a Mario Singerrel való csalási botrányáról, jelenetei kétségtelenül túljutnak a Bravo-vágáson. szoba padló. Eddig Ramona anyuka maradt a kérdésekben, de 6 évad után Ramona SInger nem fog csak úgy felfordulni.A bogárszemű szőke biztosan meg fog nyitni a házasságáról, hogy továbbra is irányíthassa a show-t.

A Real Housewives of New York sztárjai először vetettek véget 22 éves házasságuknak, január 28-án válókeresetet nyújtottak be, miután Ramona állítólag rajtakapta Mariót, amint megcsalta Ramonát a Hamptons-ban. itthon egy 27 éves nővel. Ramona meggyőzte a közvéleményt, hogy Marióval marad, és a házasságán dolgozik, de amikor a beszámolók és a fotók megerősítették, Ramona Singer éppen a múlt héten fedezte fel férjét ugyanazzal a barátnővel, aki újra együtt van, nyilvánvalóan elege lett. „Úgy döntöttem, hogy Mario nélkül folytatom az életem. Mindent megtettem, hogy a házasságom működjön. Izgatottan várom az új fejezetet az életemben” – írta Ramona Singer a Twitteren. Ám amikor Andy Cohen a kapcsolata állapotáról kérdezte Ramonát, Ramona szűkszavú volt. – Mindenki az enyémben család jól van” – mondta élesen Ramona Singer, aki miatt nem volt hajlandó további megjegyzéseket fűzni lánya . – Mario és én együtt vagyunk... Menjünk valaki máshoz. Köszönöm, Andy. Ez határozottan hozzájárult a lefokozásához.

Más, visszatérő szerepekre lefokozott Igazi háziasszonyok közé tartozik New Jersey igazi háziasszonyai 's Kathy Wakile , Beverly Hills igazi háziasszonyai Camille Grammer , és Orange County igazi háziasszonyai 's Jeana Keough .

Mi a véleményed Ramona lefokozásáról?