A Crash Landing on You vezető embere, Hyun Bin istennek számít az emberek között. Nos, mindenki nagyon kíváncsi arra, milyen volt, mielőtt a mai szupersztár lett. Sok jó megjelenésű sztár volt már, aki bevallotta, hogy középiskolás korukban nem tartották őket túl vonzónak, de lám. Itt a mi emberünk, Hyun Bin kivétel.

Úgy tűnik, a színész mindig is felkeltette az emberek figyelmét, bárhol is van. Annyira gyönyörű, hogy senki sem veszi észre. És igen, most eláruljuk neked, hogy mindig is elég fejforgató volt, még a középiskolában is.

Néhány régi középiskolás barátja megosztotta, hogy az egész iskolája az egyik legjóképűbb diáknak tartotta. Azt mondták, amikor Hyun Bin volt. Az iskolabuszban néhány lány nem tudta elrejteni érzéseit, és nem tudta nem felkiáltani, milyen jóképű, aztán a színész csak elvörösödött, mert félénk volt. Középiskolás évei óta saját rajongói klubja is volt!Hyun Bin ismét nyálaztatta kinézetével rajongóit. A közelmúltban megjelent egy fotó Hyun Binről a középiskolás korból, és ez kering a különböző online közösségekben. A fotót feltöltő rajongó szerint jóval régebben készült, amikor Hyun Bin 9. osztályos volt. Sok rajongót lenyűgözött a színész kinézete. Rengeteg hozzászólás érkezett, pl.

– Miért nem volt hozzá hasonló srác az osztályomban?

– Hogy nézhet ki ilyen jóképűen egy 9. osztályos gyerek?

– Nézd, milyen jóképű volt valójában.

Nem ez az első alkalom, hogy a színész régi fotói körbejárják a közösségi oldalakat. Debütálás előtti képei, valamint a gyerekkorából és a középiskolából készült fotók felpörgették az internetet.

Hyun Bin 1982. szeptember 25-én született, és Szöulban, Dél-Koreában nőtt fel. A Youngdong High Schoolban érettségizett. Főiskolai évei alatt a Chung-Ang Egyetemen tanult. 2004-ben színháztudományi szakon végzett, 2009-ben pedig ugyanarra az egyetemre lépett, hogy megszerezze a mester fokozatot.

Hyun Bin ezután önként jelentkezett, hogy 2011. március 7-én a tengerészgyalogságnál töltse le 21 hónapos kötelező katonai szolgálatát, amely a legkeményebb szolgálati ágnak számított. 2012. december 6-án Hyun Bint elengedték szolgálatából, és példamutató katonaként kapott minősítést. A színész a Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága által 2013. október 28-án tartott 50. megtakarítási napon is megkapta az elnöki díjat. A kitüntetést 17 év alatt 35 milliárd won megtakarításáért, körülbelül 3,3 millió dollárért kapta.