Hwang Jung Eum és Ji Sung tavaly együtt jelentek meg a 'Secret' című meglepetésslágerben, más néven 'Secret Love'. Ebben a drámában Hwang Jung Eum egy nőt alakított, akit tévesen ítéltek el egy ütközés miatt. Ji Sung játszotta azt a férfit, akinek a barátnőjét megölték. Nem tudott megbocsátani neki, de aztán beleszeretett.

A győztes házaspár újra összejön, hogy a közelgő „Kill Me, Heal Me” című drámában szerepeljen. Ji Sung ezúttal egy többszörös személyiségzavarban szenvedő örököst alakít, Hwang Jung Eum pedig a pszichiátriai rezidens szerepét tölti be, aki titokban kezeli és megszereti. Problémái a gyermekkorában megtörtént traumatikus események következményei, ezért van remény arra, hogy hét konfliktusos és zavaró személyisége közül legalább hatot megölhet.

És lehet, hogy ezek a sztárok csak az a recept, amire ennek az orvosi romantikus drámának szüksége van. Néhány nappal ezelőttig Lee Seung Git és Lim Ji Yeont szerződtették le a szerepre. De mindketten elutasították a mozgalmas filmezési menetrendre hivatkozva. Első filmjét, a mai szerelmet reklámozza. Lim Ji Yeon befejezi második filmjét, a Treacherous Retainer-t.Amikor a sztárok úgy döntöttek, hogy leiratkoznak, úgy tűnt, hogy a drámával baj lehet, ugyanis már csak egy hónap van hátra a dráma tervezett adásáig. A dráma a „Mr. Baek januárban.

A mellékszereplők továbbra is a helyükön maradnak, Seo Kang Joon pedig Ji Sung regényíró testvérét alakítja. Kim Yuri játssza Ji Sung első szerelmét, egy nőt, akinek lehet, hogy köze van a betegséget kiváltó traumájához, de lehet, hogy nincs. Seo Kang Joon utoljára a 'Witch's Romance'-ben tűnt fel, ahol karaktere Uhm Jung Hwa-val foglalkozott. Kim Yurit utoljára a „The Master's Sun” és a „Full Sun” című filmekben láthattuk.
A szereplők között van Oh Min Suk is, aki jelenleg a túlhajszolt, rokonszenves főnököt alakítja a Misaengben. A 'Kill Me, Heal Me' című filmben szereplő karaktere kevésbé lesz szimpatikus, mivel meg akarja akadályozni Ji Sung azon terveit, hogy átvegye a cég irányítását.

Kim Jin Man, aki az MBC „Scandal” című drámáját rendezte, a „Kill Me, Heal Me” rendezője. A forgatókönyvet Jin Soo Won írja, aki a „The Moon Embracing The Sun” című filmet írta.

Bár a drámát romantikusnak nevezték, mégis komoly témához közelít. Mind Hwang Jung Eum, mind Ji Sung rengeteg romantikus vígjáték és melodráma tapasztalattal rendelkezik az ilyen szerepek megbirkózásában. Mi a véleményetek erről a castingról? Tudasd velünk.