A 'Homeland' 4. évadának spoilerjei szerte a neten, és ez nem néz ki jól a Mike Faber-Jessica Brody szerelmi viszony rajongóinak.

Diego Klattenhoff, aki Mike Fabert alakítja a sikersorozatban, megerősítette, hogy nem tér vissza az új évadban.

A Homeland főszereplése mellett Klattenhoff bejelentkezett a The Blacklist című új tévéműsorba, amelyben James Spader is szerepel. Egy Donald Ressler nevű FBI-ügynököt alakít, és Elizabeth Keen mellett dolgozik, akit Megan Boone alakít.Klattenhoff tovább fog maradni az új dráma mellett, mivel kiemelkedőbb szerepet játszik, mint a Homeland című filmben.

Klattenhoff a 'Digital Spy'-nek adott interjújában a következőket mondta el a tévéműsorból való távozásáról:

– Brody meghalt, és azt hiszem, továbbléptek. Nagyon jól futottam, de úgy tudom, Carrie (Claire Danes) elment a tengerentúlra, és nem tudom, hogyan szorítanák be.

A harmadik évad végén kiderült, hogy a 'Homeland' negyedik évadát Dél-Afrikában forgathatják Carrie új munkája miatt.

Klattenhoff karaktere talán már nem lesz hasznos a sorozat számára, mivel története szorosan összefügg Brodyék történetével. És mivel Nicket idő előtt megölték az előző évadban, elképzelhető, hogy nem lesz helye a karakterfejlődésnek felesége és gyerekei számára.

Morena Baccarin, aki Nick feleségét, Jessicát alakítja, és Morgan Saylor, aki a lányát, Danát alakítja, szintén megerősítette, hogy kiszáll a műsorból.

Ez valóban szomorú hír azoknak a rajongóknak, akik kíváncsiak, hogy lesz-e még Mike-Jessica csapata a következő szezonokban. Mint kiderült, nem lesz.

De az új 'Homeland' 4. évad spoilerei is azt feltételezik, hogy Nick Brody visszatérhet az új évadban. Az ötlet túl messze van, és megzavarhatja a sorozat menetét, de ennek ellenére sok rajongó beszél róla.

Hivatalos megerősítés még nem történt a pletykával kapcsolatban, de nagyon valószínűtlen, hogy a sorozat készítői feltámasztják a halott karaktert.

Maradjon velünk a Homeland 4. évad további spoilerjéért!