How I Met Your Mother finálé: Készítse elő a szöveteket, ahogy Alyson Hannigan, aki Lily Aldrin szerepe miatt népszerű a How I Met Your Mother című sikerfilmben, megosztja gondolatait a közelgő évadzáróról.

Elmondása szerint az utolsó évad forgatása nagyon érzelmessé tette őt, de végül sikerült összetartania, mivel az utolsó évad forgatása nagyon elfoglalta őket, és lekötötte az ő és a többi szereplő figyelmét.

'Tudod, azt hiszem, a gyászom nagy részét a szezon végén végeztem, mert most úgy érzem: 'Ó, ez nagyszerű volt!' Ezt a kilencedik évadot olyan sokféle ütemezés körül forgatták, és olyan furcsa volt, hogy majdnem olyan volt, mint a metadonunk” – magyarázta. „Szép módja volt megszokni, hogy nem látok mindenkit a hét minden napján. Tehát felkészített minket mindennek a véglegességére.A webpronews.com szerint a finálét március 31-én mutatják be, és Hannigan azt mondta, hogy otthonából fogja nézni az epizódot, mivel aznap egy pilotot kell forgatnia. Azt mondta, valószínűleg az lenne a legjobb, ha otthon marad, mert valószínűleg nagyon érzelmes lesz, amikor a műsor végére ér. '... minden dumálás, amit elkövetek, valószínűleg otthon kellene maradnom' - mondta Hannigan. – Nem szabadna nyilvánosság előtt lennem.

A rajongók alig várják, hogy tájékozódjanak az anya állapotáról. Egyesek úgy vélik, hogy a lány mindvégig halott volt, de Hannigan nem erősítette meg a pletykát. – Mind halottak lehetünk. Ki tudja? De nagyon szeretem, hogy bár már csak [két] epizód van hátra, az emberek még mindig próbálják kitalálni a végét. Ahogy Barney mondaná, várj!

Hannigan csak annyit mondana, hogy az epizód biztosan könnyfakasztó lesz. „Sok fát megöltem a sírásommal” – árulta el Hannigan a Jimmy Kimmel Live-ban! kedden. – A szoba 99 százaléka sírt. Ez a vezetők és minden.

Nézze meg az interjút itt: