Az a felvetés, hogy Bae Jong Wook szándékosan tartózkodott attól, hogy kezelést találjon Song Hye Kyo szemére, felkeltette a figyelmet, és még jobban összekuszálta a történetszálat.

Az SBS „The Winter, The Wind Blows” (Az a tél, fúj a szél) című, február 28-án sugárzott epizódjában egy múltbeli jelenet tárult fel. A jelenetből kiderült, hogy Wang Hye Ji (Bae Jong Wook) közvetlenül felelős Oh Young (Song Hye Kyo) vakságáért.

Oh Soo (Jo In Sung) kidolgozott egy tervet, hogy pénzért megfenyegesse Wang (Wang Hye Ji) titkárt. A terv kidolgozása közben Oh Soo rábukkan egy régi, Oh Young videóra, amelyet nagyon régen forgattak.A videón Oh Young iskolás lányként látható, könnyes szemekkel. Oh Young a videóban azt mondja: „Tisztán hallottam őt. Amikor Mirával kórházba mentem, az orvos azt mondta, hogy az agydaganatom miatt pigment degenerációm van a retinán. Miért hagytad békén? Nem ragadnék így otthon, ha a szememre a kezdetektől vigyáznának! Mondtam, hogy műteni akarok, és sírtam.

Oh Young folytatta: – De ma ugyanaz az orvos azt mondja nekem, hogy rosszul hallottam. Nem. Tisztán hallottam. Wang titkár, tudom, hogy szándékosan tervezte ezt. Tudnom kellett volna, amikor Mira helyett maga jelent meg a kórházban.

Amikor Oh Soo meglátta a videót, dühös lett.

Oh Young így folytatja: „Wang titkár, sajnálom, de ennek ma nem lesz vége, mert nem vagyok egyedül. Van egy bátyám. Amikor megjön, nem fogja hagyni, hogy megússza ezt. Oh Soo ismét dühös lesz, és sajnálja azokat a szerencsétlenségeket, amelyekkel Oh Youngnak élete során szembe kellett néznie.