A „Hemlock Grove” 3. évadának spoilerjei akár a sorozat utolsó szettjének is tekinthetők, mert a Netflix megerősítette, hogy az utolsó évadban visszatér a kis képernyőre.

Alapján Spin Off Online , a 'Hostel' és a 'Green Inferno' hírnevének Eli Roth által készített horrorsorozatának a harmadik és egyben utolsó évada lesz. Mind a 10 epizód befejezése után az éjszakai lények életét és kalandjait bemutató műsor 2015-re meghajol.

Eli Roth könnyelműen fejezte ki háláját a show rajongóinak. Kiadott nyilatkozata alapján, amely szerint az oldal szerepelt, a rendező és kreatív csapata többi tagja a természetfeletti lények sötét birodalmába való utolsó betörését teszi majd a legemlékezetesebbé közönsége számára. A végső finálé a rendező szerint olyan intenzív és félelmetes lesz, mint ahogyan azt a rajongóik várták.Bár a rajongók még nem látják, hogy ez hogyan fog megvalósulni a kis képernyőn, egy dolog biztos: szerepelni fog a 'Hemlock Grove' 3. évadának spoilereiben.

Indie Wire megjegyezte, hogy az elkövetkező utolsó évadban a rajongók látni fogják a sötét rejtélyek lezárását, amelyek az éjszaka hátborzongató szereplőivel benépesített, rejtélyes kisvárost beburkolják. Az oldal megkérdőjelezte a horror sorozat népszerűségét, ami arra késztette a hálózati honchosokat, hogy a harmadik évad az utolsó.

Ennek megfelelően a műsor vegyes kritikákat kapott, az első évadban többnyire rossz kritikákkal indult, de végül a másodiknál ​​is túlsúlyba került, ahogy arról beszámolt Rohadt paradicsomok , per Indie Wire .

A 'Hemlock Grove' titkai egy brutális lánygyilkosság után kezdtek feltárulni. A gyilkos megtalálása ijesztő feladatnak bizonyult egy kísértetjárta városban, amelynek kis lakossága sötét, titkos igazságokat rejt arról, hogy kik – vagy inkább mik ők valójában ( IMDB info).

A sorozat utolsó évadának megjelenési dátuma és a kibontakozó izgalmas események a következő „Hemlock Grove” 3. évad spoilereiben szerepelnek majd.