Heidi Klum azt akarja, hogy 29 éves barátja, Vito Schnabel legyen a férje?

A szupermodell állítólag az „America's Got Talent” műsorvezető-társához, Mel B-hez fordul tanácsért a kapcsolatával kapcsolatban.

'Melnek a házasságában megvolt a maga jó része a hullámvölgyekben - beleértve a családon belüli erőszak vádjait is -, de még mindig együtt vannak, így Heidi tudni akarja a titkát' - mondta egy bennfentes. Dish Nation .Azt mondja, boldogabb, mint valaha Vitóval, de nem hiszi el, hogy ilyen jól megy. Nagyon szívesen feleségül menne hozzá, de egy kicsit ideges, hogy ha megtennék, minden rosszul sülne el.

Alapján Emberek , Heidi Klum 1997-ben ment feleségül első férjéhez, Ric Pipino híres fodrászhoz, akitől 2002-ben vált el.

A szupermodell 2003-ban összejött Flavio Briatore olasz versenyautó-csapat menedzserével. Egy év együttlét után 2004 elején elváltak, mielőtt lányuk megszületett.

Ugyanezen év decemberében Seal megkérte Heidi Klumot, és 2005-ben a férje lett. Heidi Klumnak és Sealnek három közös gyermeke született. Házasságuk 2012-ben ért véget.

– Két férjjel a háta mögött határozottan azon töpreng, hogy vajon nem csinál-e valamit rosszul! – mondta a forrás.

Heidi Klum és Mel B állítólag összekötötték az 'America's Got Talent' sorozatát. A szupermodell láthatóan felnéz Mel B-re, és értékeli a tanácsait, különösen azért, mert hét éve házas férjével, Stephen Belafontéval.

'Mel szeret tanácsokat adni neki, de bevallja, hogy ami neki bejön, Heidinek nem biztos, hogy nem' - mondta a forrás. – Nem sok férfi tudna elviselni egy ilyen fergeteges nőt.

A forrás szerint az 'America's Got Talent' szupermodell műsorvezetője állítólag aggódik amiatt, hogy hiányzik valami, ami miatt a kapcsolatai meghiúsulnak.

Bár Mel B hajlandó tanácsot adni az 'America's Got Talent' színésztársának, továbbra is Heidin és a barátján múlik, hogy működjön kapcsolatuk.