Korábban arról számoltak be, hogy Wladimir Klitschko megpróbálta teherbe ejteni Hayden Panettiere-t, de a nashville-i színésznőnek nem sikerült.

A 26 éves színésznő azonban megerősítette a Live! Kelly és Michael'on hétfőn, hogy a bokszbajnok nagyon alig várja, hogy a babával kezdjen. 2 hamarosan.

„Mindig négyet mondtam, de nem fogok túl korán megszólalni” – mondta. – Egyszerre. Úgy értem, örülnék, ha Wlad kitalálná a módját, hogy teherbe tudjon esni, és megszülhetné. Mindjárt indulnánk, semmi gond.Wladimir Klitschkónak pedig nincs gondja, ha Hayden Panettiere helyett ő lesz az, aki teherbe esik.

– Feltettem neki ezt a kérdést – mondta. – Azt fogja mondani, hogy „Nem hiszem el, hogy elmondtad nekik!” De amikor terhes voltam, ezt csinálta úgy, hogy beszívta a gyomrát, aztán a gyomromat az övéhez tettem, hogy érezze, mikor mozog – szinte mintha a gyomrában lenne. Érezni akarta, hogy milyen közel hozzám egy baba.

Amíg nem terhes, Hayden Panettiere és Wladimir Klitschko igyekezett minél többet tölteni Kaya babával.

Valójában a nyarat Franciaországban és Németországban járták, mielőtt hazamentek szülővárosába, Ukrajnába, ahol Kaya babát megkeresztelték.

Áprilisban, rendben! magazin, ahogy megosztotta Celebrity piszkos mosoda , azt állította, hogy Wladimir Klitschko az előrehaladott kora miatt próbálta teherbe ejteni Hayden Panettiere-t.

„Szeret apa lenni, és minél hamarabb újra meg akarja próbálni. Hayden éppen most találja meg a lábát anyaként, de nagy családot szeretne, hogy senkit ne döbbenjen meg, ha idén nyárra bejelentenék a második terhességet” – állította a forrás.