Miközben a 2015-ös Hamupipőke új előzetesére vártak, a híres cipőtervezők megtervezték a film híres üvegpapucsainak saját verzióját.

Az Elle UK szerint Jerome Rousseau, Jimmy Choo, Nicholas Kirkwood, Salvatore Ferragamo, Charlotte Olympia és további négy világszínvonalú dizájner kelti életre Ella híres üvegpapucsait.

A 2015-ös Hamupipőke új előzetese mellett a Disney a kilenc nemzetközileg elismert divatmágnás terveit is felhasználja a film marketingjére.Ella papucsainak ezek a modernizált, haute verziói márciusban lesznek megvásárolhatók, hogy megünnepeljük a film megjelenését, az adott hónap 13-án.

A cipőket a hírek szerint az amerikai Saks Fifth Avenue-ban, a londoni Harrod's-ban és a párizsi Galeries Lafayette-ben árusítják.

„Szerintem minden lány vágyik egy Hamupipőke pillanatra az életében. Ez a történet szerelmi viszonyt és a soha el nem múló cipők iránti rajongást gyújtja fel” – írta Sandra Choi, a Jimmy Choo kreatív igazgatója, valamint egy díszes, magas sarkú cipőt, amelynek középpontjában egy kristályfürt áll.

„Az átalakításhoz szükséges erőt már fiatal koruktól kezdve beleoltják, és a fantázia örökké él. Olyan cipőt akartam alkotni, ami varázslatos, csábító csillogással és nőies, időtlen sziluettel, amely felidézi a gyermekkori érzelmeket.

Tekintse meg a cipőket az egyes tervezők rövid jegyzeteivel együtt ő magazin és mondd el, melyiket viselnéd szívesen!

Addig is nézze meg alább a 2015-ös Hamupipőke legújabb előzetesét.

Az „Összeesküvés” klipben a történet valami sokkal baljósabbat sejtet, mint az eredeti animációs filmben bemutatott gonoszság. Ella megígéri, hogy megvédi hercegét, „mindegy, mi lesz velem”. Hogyan fogja megmenteni Kit herceget mostohaanyjától és egy titokzatos férfitól, aki el akarja távolítani kedvesétől?

A rövid videóban Ellie Goulding My Blood című dala is szerepel.

Szerdán figyeljetek egy új, teljes hosszúságú klipet.