Úgy tűnik, azok a pletykák, amelyek azt állították, hogy Luke Hemmings Hailey Baldwin modellel randevúzott, hamisnak bizonyultak.

Hailey Baldwin a közelmúltban a Twitter közösségi oldalon cáfolta a pletykákat a 5 Seconds of Summer énekesével, Luke Hemmingsszel való szerelmi kapcsolatáról.

'Soha nem mentem randevúzni [Luke Hemmingsszel] a nyár 5 másodperce óta' - mondta Hailey Baldwin. Celeb piszkos mosoda . – Szóval, ha mindenki hűsölni akar, az durva dolog lenne.Baldwin később törölte az üzenetet. Az üzenet törlése sok mindent jelenthet – például azt, hogy hazudott, és lehet, hogy kapcsolatban áll Luke Hemmingsszel, vagy egyszerűen semmit, mivel a modell korábban törölte tweetjeit, amikor kifejtette álláspontját közeli barátjával, Justin Bieberrel kapcsolatban.

A Luke Hemmingsről és Hailey Baldwinről szóló pletykák azután robbantak ki, hogy az 5SOS énekesét egy New York-i modellel egy vacsorán vették észre.

'[Hailey Baldwin] élvezett egy éjszakát a 5 Seconds Of Summer sztárjával, Luke Hemmingsszel (19) a Cipriani étteremben szerdán' - mondta. Daily Mail .

– Nem tudni, hogy jet lag vagy egy nagy éjszakai kiruccanás volt az, ami miatt a szőke szépség kissé komor szemekkel nézett kifelé.

Vannak olyan jelentések, amelyek azt állítják, hogy Hemmings az elmúlt hónapokban az Instagram-sztárral, Arzayleával járt. Kettejüket még egy 5 Seconds of Summer koncerten is észrevették.

„Az a videó, amelyen Luke Hemmings megcsókolja Arzayleát egy All Time Low koncerten, lázba hozta a rajongókat” – jelentette a Hollywood Take.

A szóban forgó videón egy srác és egy lány látható, akiket Luke Hemmingsnek és Arzayleának tartanak, amint összebújnak az erkélyen egy All Time Low koncerten. Úgy tűnik, Arzaylea odahajol és arcon csókolja Hemmingst. És bár nehéz látni, mi történik ezután, úgy tűnik, Hemmings szájon csókolta Arzayleát. Még az is lehet, hogy kitalálták!

Arzaylea még egy hangulatos képet is közzétett Luke-kal az Instagramon.

„A 5 Seconds of Summer srácai nagyon hangosan beszéltek a kapcsolati nehézségeikről az úton, de Luke Hemmings úgy tűnik, hogy komolyan veszi Arzayleát! A modell egy sokatmondó csókfotót tett közzé az Instagramon, a „mah lurve” felirattal együtt – jelentette a J-14.