A 'Twenty Again' lassan égő romantikája lángra lobbantotta a szerelmi háromszög kialakulását, amelyben Chan Hyun Suk (Lee Sang Yoon) és hamarosan váló Ha No Ra (Choi Ji Woo) és Kim Woo Chul (Choi Won Young) vesz részt. ).

A sorozat kilencedik epizódjában Hyun Suk és Woo Chul a No Ra iránti múltbeli rajongásukra emlékeztetett. Míg Woo Chul haragudott rá, mint tanulatlan feleségére, Hyun Suk továbbra is fáklyát égetett a lányért, aki egyetlen támogatója maradt, mint feltörekvő színpadi producer.

Ami Hyun Suk számára elszalasztott lehetőségként szolgált, Woo Chulnak lehetősége nyílt elcsábítani az akkori középiskolás diákot.No Ra a fesztivál alatti erőteljes színpadi fellépésével újra lángra lobbantotta szenvedélyes lángjaikat. Izgalmas visszatérése a tánchoz keserédes emlékeztetőül szolgált elveszett álmaira, amelyek véletlenül bekövetkezett terhessége után felhagytak.

Hyun Suk az epizód során megpróbálta elkerülni No Ra-t, amíg fel nem hívta őt fiatalkori viselkedésére.

Elkerülését valószínűleg annak tulajdonították, hogy még mindig férjes nő. Azonban bátor erőfeszítései, hogy eltávolítsa magát tőle, meghiúsult, amikor No Ra átadta a forgatókönyvet a Woo Chul és szeretője, Kim Yi Jin (Park Hyo Joo) által szervezett elvonulásra.

Amikor No Ra megbetegedett, miután gyorsan evett, hogy elkerülje Woo Chul-t, Hyun Suk segítségére volt, és gyógymódokkal segítette a középiskolai szerelmét. Édes figyelme nem maradt észrevétlen, mert Woo Chul szembeszállt vele tetteiért.

Az epizód a két professzor szembenézésével zárult, amikor Woo Chul ismét kifejezte érdeklődését felesége iránt, Hyun Suk pedig megerősítette, hogy a No Ra-t akarja folytatni.