A rajongók nagyon el vannak ragadtatva, miután a JTBC bejelentette, hogy BLACKPINK Jisoo a következő K-drámában, a „Snowdrop”-ban szerepel majd a tehetséges színész, Jung Hae In mellett.

A készülő melodráma két főiskolai hallgató történetét mutatja be, akik a 80-as évek végének kaotikus helyzete közepette megtalálták a romantikát.

Emlékezzünk vissza, ez Dél-Korea egyik sarkalatos pillanata azután, hogy az ország országos tömegmozgalmon ment keresztül, amely a mai köztársaság létrehozását késztette.

Sajnos a „Hóvirág” megerősítése közepette a műsorszolgáltató hálózat még nem tette közzé a dráma hivatalos premierjének dátumát, miután a romantikus drámát viták övezték.

Ezzel együtt itt van egy összefoglaló a szereplőkről, a cselekményről, a vitákról, a pletykák szerint a megjelenési dátumról és mindenről, amit eddig tudtunk BLACKPINK Jisoo „Hóvirág” című művéről.

OLVASS TOVÁBB: „Jön a hóvirág” trendek a Twitteren, miután a JTBC lépést tett BLACKPINK Jisoo karakternevének megváltoztatásával

A szereplők és a produkciós csapat

Jung Hae In és BLACKPINK Jisoo-ja(Fotó: Jung Hae In és Jisoo hivatalos Instagram)

A várva várt JTBC-drámát a „SKY Castle” és a „Mirror of the Witch” rendezője, Jo Hyun Taek irányítja, valamint a kiváló forgatókönyvíró, Yoo Hyun Mi, aki a nagy sikerű K-zombi sorozatot, a „Sweet Home”-t is írta.

A neves PD-n és forgatókönyvírón kívül a „Hóvirág” szereplőgárdája tehetséges sztárokkal is büszkélkedhet, köztük Jang Seung Jo, „Goblin's” Yoo In Na, Kim Hye Yoon, Yoon Se Ah, Jung Yoo Jin, és természetesen Jisoo és Jung Hae In.

A K-pop sztár Eun Young Cho szerepét ölti majd magára, egy szeretetre méltó és vidám egyetemista, aki egy női kollégiumban él.

A cselekmény besűrűsödik, miután a „Valami az esőben” sztárja által alakított Im Soo Ho vérrel borítva berontott Young Cho hálótermébe.

Soo Ho, a bonyolult múlttal rendelkező végzős hallgató veszélybe került, miután állandó megfigyelés alatt tartják őket.

A „hóvirág”-vita

Miután megerősítették, hogy BLACKPINK Jisoo a „Snowdrop” főszereplője, a rajongók a közösségi médiába özönlöttek, és a #SnowdropIsComing felkapott témává tették a Twitteren, hogy kifejezzék támogatásukat a K-pop sztár mellett.

Sajnos a JTBC dráma vitába keveredett, miután a netezők kritizálták a kémügynökséget „bűvölő” drámát.

Azután készült, hogy a forgatókönyv egy befejezetlen szinopszisa kiszivárgott az interneten, amely Jung Hae In karakterét úgy ábrázolja, mint aki diáktüntetőnek adta ki magát, de kémként dolgozik, aki beszivárgott egy nemzeti mozgalomba.

A probléma nagyra nőtt, és még a Kék Házhoz is eljutott egy petícióval, hogy töröljék el a drámát. Abban az időben a petíció több mint 100 000 aláírást gyűjtött össze, amelyben arra kérték a műsorszóró hálózatot, hogy függessze fel a „Hóvirág”.

Ez egy másik K-dráma, a „Joseon Exorcist” vitáját követi, miután részt vett a történelmi torzítással kapcsolatos kérdésben.

Hóvirág és Joseon Ördögűző(Fotó: JTBC és SBS hivatalos oldal)

Most egy kiadó hivatkozott arra, hogy a Kék Ház közleményt adott ki az említett sorozatra vonatkozó petícióval.

A hivatalos közleményből kiderült, hogy a petíció 220 000 aláírást ért el, amelyben azt kérték, hogy „állítsák le a dráma forgatásáról”.

A Kék Ház azonban kijelentette, hogy „a KCSC a nézők által benyújtott panaszok és a további ellenőrzések révén alaposan megvizsgálja az adás pártatlanságát, nyilvános jellegét és a közfelelősség egyéb tényezőit”.

BLACKPINK Jisoo 'Snowdrop' című számának várva várt megjelenése

A „Hóvirág” premierjét rosszul érintette az a vita, amely arra késztette a műsort, hogy eltolja a tervezett debütálást.

Eredetileg márciusra tervezték debütálni, de a probléma miatt augusztusra tették át. Bár a JTBC dráma nem erősítette meg a premier dátumát, a pletykák szerint a 'Hóvirág' megjelenése 2021 decemberében lesz. Ennek ellenére a hálózat ismét nem közölt hivatalos álláspontot ezzel kapcsolatban.

Állítólag a K-Drama „Snowdrop” befejezte a produkciót

Miután 2020 novemberében leállították a forgatást, mert az egyik mellékszereplő közeli kapcsolatba került egy COVID-19-pozitív beteggel, a rajongók úgy gondolják, hogy BLACKPINK Jisoo drámája befejezte a produkciót.

Ez azután történt, hogy több online közösség nyugtákat tett közzé a „Snowdrop” állítólagos munkatársai által megosztott bejegyzésekben, amelyek a „végső forgatásra” utaltak.

HA ELMARADTA: A JTBC kritikákat fogalmaz meg a közelgő „Hóvirág” drámával kapcsolatban, melynek főszereplője Jung Hae In és BLACKPINK Jisoo

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills