A világjárvány váratlan haragjával sújtotta a világot, és rengeteg élet, valamint lehetőség veszett el. Ettől eltekintve nem könnyű a szoba négy sarkába zárva potenciális partnert keresni.

A 2014-es „Házasság, nem randevúzás” című romantikus vígjáték-dráma Yeon Woo Jin, Han Groo, Han Sun Hwa és Jung Jin Woon főszereplésével továbbra is ugyanolyan aktuális, mint valaha. A történet egy párkapcsolatra allergiás férfiról és egy nőről szól, aki kétségbeesetten keresi a szerelmet.

A „Házasság, nem randevúzás” egy nagyszerű dráma, figyelemre méltó szereplőgárdával. Ha szeretnél még többet látni belőlük, akkor olvass tovább!Yeon Woo Jin

Yeon Woo Jin plasztikai sebész volt, aki allergiás a szerelemre a 'Házasság, nem randevúzás' című filmben, de tudta nélkül, új drámájában olyan férfiak szerepeltek, akik mélyen szerelmesek szerelmi érdeklődésükbe.

(Fotó: tvN)

A mókás és mulatságos dráma befejezése után Yeon Woo Jin számos drámában szerepelt: „Válóügyvéd szerelmes”, „Introvertált főnök”, „Királynő hét napig”, „Bíró kontra bíró” és „Pap”.

Az alagút című horrorfilmmel is visszatért a kis képernyőre.

Yeon Woo Jin vezette a „Revivre”, „Seondal: Az ember, aki eladja a folyót”, „Az asztal”, „Befejezetlen”, „Ahol nincs senki” és „A hercegnő és a párkereső” című filmeket is.

2020-ban szerepelt a „Search” című OCN krimi-drámában Jang Do Yoon, Krystal Jung, Moon Jung Hee, Yoon Park és Lee Hyun Wook társaságában.

Nemrég szerepelt az Undercover című misztériumdrámában Ji Jin Hee, Kim Hyun Joo, Jung Man Sik és Heo Joon Ho veteránokkal.

Eközben a színész éppen a JTBC hamarosan megjelenő „Thirty-Nine” című drámájának forgatásán dolgozik, a „Crash Landing On You” sztárjával, Son Ye Jinnel és a „Hospital Playlist” színésznőjével, Jeon Mi Do-val. A tervek szerint 2022-ben fog megjelenni.

Han Groo

(Fotó: tvN)

A mókás és reménytelenül romantikus szépséget a díjnyertes sztár, Han Groo alakította.

A dráma vége után feltűnt a 2015-ös Super Daddy Yeol című televíziós sorozatban.

HA HIÁNYOLTÁL: A „Backstreet Rookie” szereplők frissítése 2021: Lásd még Ji Chang Wookot, Kim Yoo Jungot, Han Sun Hwa-t és Do Sang Woo-t ezekben az új sorozatokban és filmekben

Ugyanebben az évben, november hónapban magánkörülmények között feleségül vette nem celeb barátját.

Han Groo 2017 márciusában szült ikreket, és azóta a családjára összpontosított, nem pedig a reflektorfénybe.

Han Sun Hwa

A gazdag, gazdag és gyönyörű plasztikai sebészt, aki Gi Tae-ért (Yeon Woo Jin) jön, hogy átadja neki gyermekét, az időtlen szépség, Han Sun Hwa alakította.

(Fotó: tvN)

A „Házasság, nem randevúzás” című filmben nyújtott szerepével a 16. Szöuli Nemzetközi Ifjúsági Filmfesztiválon a legjobb ifjúsági színésznő díjára jelölték.

A dráma befejezése után több MBC-drámában is szerepelt: „Rosy Lovers”, „Ice Mound” és „Radiant Office”.

2017-ben egy másik hatalmas színészi szerepet is kapott a „School” franchise-ban. Szerepelt még az MBC 20. századi fiú és lány, a szerződött férjem, Oh úr és a nagy csábító című filmekben is.

Szerepet kapott a 'Save Me 2' és a 'Backstreet Rookie' című sikerdrámákban is.

2021-ben Han Sun Hwa újra találkozott a „Házasság, nem randevúzással” sztárjával, Yeon Woo Jinnel az „Undercover” című rejtélyes thrillerdrámában.

Ugyanebben az évben debütált a filmvásznon is, főszereplésével a 'Filmek utcája' és a 'Folyó sírja' című filmekben.

Jelenleg a nemrég bemutatott TVING munkahelyi romantikus vígjátékban, a „Dolgozz később, igyál most” főszereplője Lee Sun Bin, Apink Eunji és Super Junior Siwon mellett.

Jung Jin Woon

(Fotó: tvN)

A híres, játékos és fejforgató szakácsot, aki beleszeret Jang Mi-be (Han Groo), a 2AM egykori tagja, Jung Jin Woon alakította, aki a „Dream High” című, világraszóló zenei drámában is szerepelt.

2016-ban, két évvel a „Házasság, nem randevúzás” befejezése után, visszatért a kis képernyőre a JTBC „Madame Antoine: The Love Therapist” című romantikus sorozatával Han Ye Seullal és Sung Joonnal.

OLVASSA MÉG: „Szabadíts meg minket a gonosztól” szereplők frissítése 2021-ben: Nézze meg Hwang Jung Mint, Lee Jung Jae-t és Park Jung Mint a „Túsz”, a „Squid Game” és egyebekben

Jung Jin Woon ismét szünetet tartott a színészi életben, és 2018-ban visszatért az SBS TV „Let Me Introduce Her” című misztériumdrámájával Nam Sang Mi, Kim Jae Won és Jo Hyun Jae társaságában.

Egy másik SBS TV-drámában, a „Still 17”-ben is szerepelt.

Két évvel később debütált a filmvásznon az „Only I Can See” című horrorfilmmel.

Részt vett a Netflix „So Not Worth It” című sitcomjában is. Jung Jin Woon jelenleg készülő horror-vígjátékát forgatja, az „Oh! My Ghost' Ahn Seo Hyunnal, Lee Joo Yeonnal és Jeon Soo Jinnel. A tervek szerint 2022 elején kerül adásba.