Jehu! A Movies kiadta az új „Isten gyermeke” előzetest, amely Cormac McCarthy azonos című regényének filmadaptációja. Az Oscar-díjra jelölt James Franco írta és rendezte az említett filmet, és remélhetőleg az is lesz nem újabb verbális támadást indítanak el Észak-Koreából.

A Franco és Seth Rogen című vígjáték, az „Interjú” nemrégiben kényes témájával ellentéte az országot. A filmben a páros tévéújságírókból lett CIA-ügynök, akiket az észak-koreai vezető meggyilkolására toboroztak. Az ország kormánya által fenntartott televízió egyik képviselője figyelmeztetést adott ki az Egyesült Államok ellen, ha a filmet idén októberben bemutathatják a mozik.

'A Child Of God' ezzel szemben egy magányos és elhagyatott férfi történetét meséli el Tennessee-ben. A film főszereplője Scott Haze lesz, mint Lester Ballard, egy erőszakos ember, aki az Appalache-hegységben élt az 1960-as években. A családtól és a lakhatástól megfosztott Ballard magányossá válik, és életét a kisváros társadalmi rendjén kívül építi. Elszigetelődött, magányossága tovább viszi a bűnözésbe és a leépülésbe.SlaAz shfilm úgy írja le Franco új produkcióját, mint 'egy vadul instabil ember szigorúan kidolgozott és nagyon hatásos története'.

SlAz ashfilm a továbbiakban a filmet 'mocskosnak, csúnyának és különösnek' írja le, Haze 'dermesztő' teljesítményével és 'az egyik legnyersebb, vérzésig dörzsölő' alakításával, amit a kritikus valaha látott. Az író a „Child Of God” előzetesét is „okos és nagyon szelektív” módon szerkesztettnek írja le, de elárulja, hogy a film „sokkal hátborzongatóbb és komorabb”.

Megjelenikm Parrack a True Blood-ból és Tim Blake Nelson a Klondike-ból Haze mellett lesz a főszerep, míg a rendező Franco lesz a főszerep a filmben.

ThA filmet több filmfesztiválon is bemutatták, köztük a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon és az Austini Nemzetközi Filmfesztiválon (Grand Selection), valamint a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon (Arany Oroszlán jelölt) és a New York-i Nemzetközi Filmfesztiválon (Grand Marnier) Közösség).

„ChAz ild Of God augusztus 1-jén kerül a mozikba.

Watch a 'Child Of God' előzetese itt.