A „Gu család könyve” Yoon Se Ah szorosan tartja fiát, Lee Seung Git, és megállíthatatlanul sír.

Június 11-én, az MBC „Gu Family Book” című drámájának 20. epizódjában Ja Hong Myung (Yoon Seo Hwa/Yoon Se Ah) azt mondta biológiai fiának, Choi Kang Chi-nek (Lee Seung Gi): „Sajnálom” és könyörgött neki. a megbocsátásért.

Pil Mok (Song Young Kyu) lázadást szít Ja Hong Myung ellen, aki minden erejével meg akarja ölni Jo Kwan Woongot (Lee Sung Jae). Pil Mok megpróbál megszabadulni Ja Hong Myungtól, azzal az ürüggyel, hogy visszaküldi Japánba.Ja Hong Myungot az életveszély fenyegeti, amikor Choi Kang Chi és társai kimentik a helyzetből. Míg Choi Kang Chi megmenti Ja Hong Myungot, Dam Yeo Wool (Bae Suzy) és Gon (Sung Joon) a Ja Hong Myungot körülvevő emberek ellen harcol.

Ja Hong Myung alig éli túl, és ezt mormolja: „Van valaki, akit meg kell ölnöm. Meg kell ölnöm őt, azt, aki megölte a családunkat, és szétválasztott engem és az apádat. Meg kell ölnöm azt az embert, aki ilyenné tette. Nyilvánvalóan elvakította a Jo Kwang Woong iránti gyűlölet.

Choi Kang Chi felkiált: „Csak azt látod, akit meg akarsz ölni, engem nem? A fiad vagyok. Ja Hong Myung így válaszol: „Sajnálom. Nagyon sajnálom, hogy én vagyok az anyja. Szorosan megfogja Choi Kang Chit, és megállíthatatlanul sírni kezd.