A GTA V Online-t a közelmúltban javították, de úgy tűnik, hogy a glitcherek megtalálták a módját a javítás megkerülésére, és megtalálták a módját a játék mechanikájának kihasználására, hogy a játékon belüli karakteredet gazdagabbá tegyék a GTA V Online csalások széles választékával.

A hiba némi előkészületet igényel, de nagyon könnyű megszüntetni. Csak két játékosra, két ragadós bombára, egy kerékpárra és egy autóra van szüksége. A jármű másodpéldányait fogod eladni, hogy pénzt keress. Íme, lépésről lépésre, mit kell tennie:

1. Hajtsa ki az autót a garázsból, és szálljon ki az autóból. A barátodnak ekkor be kell ugrani az autóba, hogy átvegye. Ezt követően ragacsos bombákat helyeznek el a garázs bejárata közelében.2. Menjen vissza a garázsba, fogjon egy kerékpárt, és lépjen ki a garázsból.

3. Ahogy elhaladsz a ragadós bombák mellett, kérd meg a barátod, hogy felrobbantja őket és megöl.

4. Respawn és keresse meg a barátját, aki most vezeti az autót.

5. Kérd meg a barátodat, hogy szálljon ki az autóból, te pedig mássz be a vezetőülésbe.

6. Menj el a mod boltba, és add el az autót. Először javítsa meg, hogy növelje a viszonteladási értéket.

7. Lépjen ki a mod boltból. Hívja szerelőjét, és kérje meg, hogy szállítsák le az eladott autót. Gratulálunk! Egyszerűen kerestél egy kis pénzt!

És itt van egy oktatóvideó, így valós időben láthatja, hogyan készül.

Tedd ezt a saját felelősségedre, mivel a Rockstar meglehetősen szigorú, amikor a GTA V Online csalókról van szó.

Miközben megpróbálják kijavítani ezeket a hibákat, a Rockstar minden csalót fegyelmezett, amit találnak. A kizsákmányolás következményei közé tartozik a GTA Online-ból való kitiltás vagy a csak csalók számára fenntartott gyűjtemény. Más játékosok a játékon belüli menün keresztül jelenthetnek be támadásokért.