Jó hír a GTA rajongóknak, hogy a GTA 5 Online Heists DLC megjelenési dátumát 2015. február 24-re tűzték ki, ha hinni lehet a híradásoknak és pletykáknak.

A Cyberland arról számolt be, hogy a 4Chan felhasználók felfedezték, hogy a GTA 5 Online Heists DLC bejegyzése a PlayStation áruházban megemlíti, hogy 2015. február 24-én lesz elérhető. A jelentés azonban azt is megjegyzi, hogy amikor a bejegyzéssel kapcsolatos hírek megjelentek, a Sony állítólag megváltoztatta a játék bejegyzését, és törölte a február 24-i megjelenési dátum említését.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a Rockstar elismerte, hogy a GTA 5 Online rablás DLC megjelenési dátuma megelőzi a PC-s verziót.A Rockstar a hivatalos Newswire-ben megerősítette, hogy a GTA Online Heists DLC megjelenési dátuma a GTA 5 PC-re való március 24-i megjelenése előtt van:

„Elnézést kérünk a dátum enyhe eltolódásáért, de a játékhoz néhány további hét tesztelésre és finomításra van szükség ahhoz, hogy a lehető legjobb legyen. A megjelenési dátum áthelyezése soha nem olyan döntés, amelyet könnyelműen hozunk meg, és csak akkor hozzuk meg, ha tudjuk, hogy az a játék és rajongóink legjobb érdeke. Köszönjük mindenkinek a megértését, és biztosítjuk, hogy ez a néhány plusz hét megéri, amikor márciusban megérkezik a játék.

A Rockstar folytatta, hogy a „GTA Online for PC, amely akár 30 játékost támogat, a GTAV PC-re mellett fog megjelenni, és magában foglalja a GTA Online Heistset is. Az Online Heists konzolokra a következő hetekben fog megjelenni, a PC-bevezetés előtt.

Eközben a GTA 5 információs tippje, a DomisLive rengeteg új információt közölt a GTA Online Heists DLC-vel kapcsolatban, amelyekről alább tájékozódhat: