„Hidegvárosi fiú” nyomozó? „Meleg városi fiú” nyomozó! Bemutatták So Ji Sub színész '20 Flower Smiles' című gyűjteményét.

So Ji Sub kollázsa tükrözi ragyogóan mosolygó képét az SBS „Ghost” című, szerda-csütörtök közötti drámájának forgatása közben. Tehát Ji Sub, aki az erős és visszahúzódó elegáns képéről ismert a képernyőn, ezeken a fotókon játékos és eufórikus képével lepi meg a közönséget.

Tehát Ji Sub jelenleg Kim Woo Hyun (Park Ki Young) fő szervere a rendőrség számítógépes bűnözési osztályának az SBS „Ghost” című műsorában. Valósághű, durva és kifinomult „hideg városi fiú” nyomozóbájjal ragadja meg a közönséget minden epizódjában.A So Ji Sub különösen a forgatás kezdetekor merül el, és sikkes arculatát az OK jelzésig tartja fenn, majd mosolyával azonnal vidám hangulatot varázsol a forgatási helyszínre. Az egyik munkatárs így nyilatkozott: 'So Ji Sub könnyedségének, nevetésének és poénjainak köszönhetően a forgatási helyszín mindig kellemes.'

Tehát Ji Sub különféle mosolygós megnyilvánulásai a naivitásról, tisztaságról, édességről, szelídségről, melegségről, fényességről, kedvességről és lágyságról megragadják a női közönség szívét.

A netezők So Ji Sub „virágmosolyára” így reagáltak: „Ebbe a mosolyba akarok esni. Bármilyen arckifejezést, bármit csinál, minden fotózássá válik. Ha a valóságban látnám ezt a mosolyt... hová mehetnék, hogy lássam azt a mosolyt?