Gerard Butler barátokkal és barátnőjével, Morgan Brownnal kötött kapcsolatot egy nemrégiben Malibu tengerparti kiruccanása során.

'A csinos barna egy fekete bikiniben ringatózott egy nap a tengerparton, és a skót színész nem tudta levenni róla a kezét' Daily Mail . 'A 300 sztárja soha nem tévedt messze a fő szorításától, miközben barátaikkal lógtak Malibuban, és nem volt zavarban attól, hogy megosszon egy szexi simogatást a homokon a lakberendezővel.'

Egy ponton Gerard Butler nem tudott segíteni, de megcsípte barátnője, Morgan Brown fenekét, miközben a tengerparton sétált.Míg Gerard Butler kaján volt barátnőjével, Morgan Brownnal, az InStyle-nak adott interjújában sokat mondott ideális nőjéről.

|Szeretem azt a nőt, akinek jó érzéke van a saját stílusához – ha bármilyen egyszerű is legyen, csak azt lehet mondani, hogy jól viseli” – mondta. 'Gyakran, amikor díjátadóra megyek, néha úgy érzem, mintha gond lenne, mintha 'istenem, át kell mennem ezen az egészen?' Aztán odaérsz, és látsz egy nőt felöltözve, felkészített hajával és sminkelve, gyönyörű ruhában, és olyan elegánsnak, szexinek és gyönyörűnek néznek ki.

Morgan Brown korábbi modell volt, így nem lesz gondja, hogy megfeleljen a barátja, Gerard Butler stílussal kapcsolatos elvárásainak. De jelenleg belsőépítész, aki a Morgan Brown Designs tulajdonosa.

„Morgan azután kezdett bele a belsőépítészeti üzletbe, hogy húszas éveiben megvette első házát, és felborította, rájött, hogy ez egy szenvedély. Gyorsan elfoglaltsággá változtatta szenvedélyét” – számolt be Just Jared. 'Morgan anyja Karen Brown modell volt, aki a legendás színész, Peter O'Toole randevújáról ismert.'

Idén márciusban a pár felpörgette az eljegyzési pletykákat, amikor a tervezőt egy nagy gyémántnak tűnő gyémántot viselt az ujján.