Gary a 'Running Man' július 12-i epizódjában mutatta meg rajongói oldalát. Amikor a K-pop lánycsoportok tagjai lassan felfedték a „Running Man” férfi résztvevői előtt, Gary láthatóan izgatott és félénk lett.

által közzétett jelentés szerint OSEN Gary elárulta, hogy szerelmes volt az AOA-s Seolhyunba. „Ez nevetséges, dehogyis!” – kiáltott fel Gary, amikor megtudta, hogy Seolhyun jelen van a műsorban. '

A „Running Man” című filmben szereplő társai mérlegelték gondolatait a színészi bálványról, aki jelenleg a KBS2 tinidrámájában, az „Orange Marmalade”-ban játszik. – Az utóbbi időben Gary azt mondta, hogy Seolhyun a legszebb tagja a lánycsapatok közül.A rapper és a varieté sztár megszorongatta a szívét, és elpirult, miután meglátta őt. Zavartnak tűnt az egész szegmensben. Seolhyuncsatlakozott a Sistar tagokhoz, Soyouhoz és Borához, az A Pink Bomijához és a geg-woman Lee Gook Joohoz, mint a népszerű varieté vendégei.

Seolhyun továbbra is népszerű női színészbálványként emelkedik fel, miután Lee Min Ho póthúgaként játszotta a Gangnam 1970-ben. A 20 éves sztár jelenleg Baek Ma Ri-t, a zenét szerető tinédzser vámpírt alakítja a népszerű 'Orange Marmalade' webfilm K-Drama adaptációjában.

Csoportja, az AOA népszerűsége olyan fülbemászó slágerekkel nőtt, mint a „Miniszoknya” és a „Like a Cat”. Az FNC Entertainment egy egyedi zenekari koncepcióval debütált, mielőtt idolcsapattá vált volna. Az 'Orange Marmalade'-ban Seolhyun gitározás közben mutatja be akusztikus vokálját.

Az észak-amerikai közönség láthatja Seolhyunt, amikor az AOA-val fellép a KCON LA-ban és a KCON NY-ban.

----------------------------

Az íróról: Adrienne Stanley a KDramastars közreműködő szerkesztője. A KpopStarz, az MTV Iggy, a Viki és a CJ Entertainment KCON blogjának közreműködő írója is. Szenvedélyei közé tartozik a K-pop és az ázsiai dráma szerelme. Amikor nem ír, a Twitteren lóg (@retrogirladdy).