Lianne Sanderson bevallotta, hogy még mindig össze kell csípnie magát, valahányszor angol mezt húz, hogy az Oroszlánosokat képviselje.

A Boston Breakers támadóját visszahívták a válogatottba, miután több mint három évet töltött a nemzetközi vadonban, miután összeveszett Hope Powell-lel.

A jelenlegi válogatott főnöke, Mark Sampson azonban a 26 éves játékost behívta első csapatába a La Mangába, és Sanderson idén négy gólt szerzett Angliában.„Számomra egy valóra vált álmom, hogy újra Angliában játszhatok” – mondta Sanderson Sky Sports . „Mindig is büszke voltam arra, hogy Angliában játszhatok, és úgy hangzik, mint egy megrekedt lemez, de hihetetlen, hogy újra a csapat tagja lehetek.

'Mindenki nagyszerű volt velem. Nem tudom eléggé megköszönni a lányoknak, a személyzetnek és mindenkinek azt, ahogyan bántak velem, mióta visszatértem a rendszerbe.

„Nagyon izgultam a La Mangában, de amint odaértem, úgy éreztem, soha nem voltam távol. Mindenki nagyon támogatott, és nagyszerű, hogy visszatértem.

Csütörtökön Sanderson bekerült a Sampson csapatába, és bekerült a szeptember 17-i montenegrói utolsó vb-selejtezőre.

Miután biztosított a 2015-ös kanadai hely, Anglia következő mérkőzése a Németország elleni presztízsbarát mérkőzés lesz november 23-án a Wembley Stadionban.

Sanderson korábbi Arsenal csapattársa, Alex Scott a Wembleyben játszott a Team GB csapatában a 2012-es londoni olimpián, és bevallotta, alig várja, hogy idén visszatérhessen Angliába.

„Voltam ott, de még nem voltam ott angliai ingben” – mondta Scott. – Ez egy nagy sárgarépa minden lánynak. Minden lány álma, hogy a Wembleyben játsszon.

„A németek ellen is hatalmas a játék, ezért reméljük, hogy a szurkolók kijönnek és támogatnak minket, és ők lesznek a tizenkettedikek, mint a Team GB-ben. Remélhetőleg ki tudjuk tölteni.