A Running Man premierje egyes észak-amerikai mozikban január 30-án lesz.A China Lion Film a Wanda Media Grouptól szerezte meg a film terjesztési jogát. A Running Man kínai filmadaptációjának főszereplője Kim Jong Kook, a koreai varieté veteránja, valamint ázsiai hírességek sztárjai.

A hongkongi Angelababy az egyetlen nő az együttes szereplőgárdájában, a Song Ji Hyo filmváltozataként szolgál a koreai varietéban. A szereplők között van még Wang Baoqiang, Li Chen, Chen He és Zheng Kai.

A „Running Man” film a szeretett varieté felépítését követi majd. A film a hírességekre összpontosít, miközben különféle kihívásokban versenyeznek, miközben kiemeli komikus időzítésüket.A versenyek egy része vizuálisan ösztönző lehet, de a „Running Man” film egyik hátránya lehet a versenyzők frenetikus sprintelése, ami megkülönbözteti a programot a többi varietétól.

A Running Man kínai változata sikerműsor lett Kínában, miután más koreai műsorok adaptációi is sikerrel jártak, köztük a „Apa, hová megyünk?”. és én énekes vagyok.

A Running Man premierje január 30-án lesz bizonyos észak-amerikai városokban, köztük New Yorkban, Los Angelesben, Bostonban és Dallasban.

A China Lion Film a készülő, Somewhere Only We Know című film észak-amerikai forgalmazójaként is szolgál majd. A Somewhere Only We Know főszereplésével az egykori EXO-tag Kris Wu és Wang Likun. A Somewhere Only We Know február 13-án kerül bemutatásra egyes észak-amerikai mozikban.

A vetítési időpontok és a jegyértékesítési információk a weboldalon találhatók Kínai oroszlán film .