Az SBS népszerű szórakoztató programja, a „Running Man” vendége, Gong Seung Yeon összeráncolta a homlokát, miután megkóstolta Yoo Jae Suk kimbapját.

A 2015. október 11-én sugárzott, népszerű SBS szórakoztató program, a „Running Man” legutóbbi epizódjában a vendégek Yoon Bak, Park Han Byul, Gong Seung Yeon, Stephanie, Joy, Hwang Suk Jung, Kim Ja In és Jung Kyung. Ho szerepelt és játszott a Running Man tagjaival.

A küldetés részeként Yoo Jae Suknak kimbapot kellett készítenie csokoládéval, zselével és fűszeres borssal. Gong Seung Yeont választották, hogy megkóstolja ezt a kimbapet, és az első harapás után összeráncolta a homlokát, és azt mondta: 'Ez olyan fűszeres.' A kapcsolódó hírek szerint a legutóbbi Running Man epizódban a vendég Gong Seung Yeon és a csapat tagja, Haha aratott győzelmet. Az SBS szórakoztató programja, a „Running Man” az egyik legnépszerűbb, nemzetközi hírű koreai tévéműsor. Az SBS szórakoztató programja, a „Running Man” az egyik legnépszerűbb, nemzetközi hírű koreai tévéműsor. Az SBS szórakoztató programja, a „Running Man” az egyik legrégebbi és széles körben népszerű hétvégi műsor volt Koreában, az „Infinite Challenge” és az „1 Night 2 Days” mellett.