Az SBS népszerű szórakoztató programja, a „Running Man” vendégei, Kim Heechul és Leeteuk a Super Juniorból kártyajátékban versenyeztek.

A 2015. november 29-én sugárzott, népszerű SBS szórakoztató program, a „Running Man” legutóbbi epizódjában a „Running Man” tagok a hét vendégeivel szórakoztak: EXID Hani, Super Junior Leeteuk és Heechul, valamint profi játékosok Im Yo Hwan és Hong Jin Ho. A népszerű SBS szórakoztató program „Running Man” szereplői és vendégei „Hyungnim” és „Ahwoo” csapatokra oszlanak.

Kim Heechul és Leeteuk a Super Juniorból egy kártyajátékban versenyzett, ahol az nyer, aki először húzza ki mind a 33 kártyát. Kim Heechul 13 másodperces felvétel után nyerte meg Leeteukot. A kapcsolódó hírek, a népszerű SBS szórakoztató program, a „Running Man” közelgő epizódjában, amely 2015. december 6-án kerül adásba, a népszerű SBS szórakoztató program „Running Man” tagjai megpróbálják megtalálni a rejtett gyémántokat a „Lost in Seoul” című filmben. ' epizód. Az SBS szórakoztató programja, a „Running Man” az egyik legnépszerűbb, nemzetközi hírű koreai tévéműsor. Minden vasárnap este adják. A Running Man tagjai minden hétvége epizódjában szerepelnek, az epizód vendégeivel együtt.