A JTBC folyamatban lévő „Run On” című drámája folyamatosan nyeri a nézők szeretetét és támogatását.

Ahogy a főszereplők története kibontakozik, a nézők számára is aktuálissá válik, hogy az egyes szereplők hogyan jelennek meg, megmutatva az igazságot a mai társadalomban.

A dráma folyamatosan vonzza a nézőket azáltal, hogy hogyan kapcsolódik a közönséghez, információval látja el őket, sürgető dolgokról és olyan helyzetekről beszél, amelyek valóban jelen vannak a mindennapi valóságban.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A JTBC dráma hivatalos Instagramja (@jtbcdrama) által megosztott bejegyzés

A négy főszereplő Im Siwan, Shin Se Kyung, Sooyoung és Kang Tae Oh, valamint a dráma írói és rendezője elképesztő munkát végeznek az előadás minőségének megőrzésében. A karakterek és a dráma jeleneteinek többszöröse a nép hangjaként szolgált a pontos vonalakon és bizonyos lényeges kérdésekre vonatkozó pontszerű megjegyzéseken keresztül.

A „Run On” egy dráma, amely különböző fontos témákat dolgoz fel, amelyek különböző nézőpontokat és érdeklődési köröket mutatnak be, ugyanakkor figyelmesek a nézőkre és a szereplőkre.

Olvassa el még:Fogd meg a Run On sztárok Im Si Wan és Shin Se Kyung csodálatos kémiáját a Nyugat-Koreáról szóló interjújukon

Az a jelenet, ahol Ki Seon Gyeom atléta (Im Siwan) és Oh Mi Joo filmfordító (Shin Se Kyung) a sport- és filmipar kérdéseiről beszélgettek, felkeltette a nézők figyelmét, különösen az említett területeken dolgozók körében. Az epizód bemutatta azokat a problémákat, amelyeket az érintettek segítő kezével kell megoldani.

Van egy sor is, ahol Ki Seon Gyeom azt mondta: 'Nem magadat hibáztatod, hanem azokat, akik ezt így csinálták.' ami a sportiparban uralkodó egyenlőtlenségre vonatkozik, ideértve a gonosztevők nem megfelelő büntetését és az áldozatok nem megfelelő védelmét.

Egy másik jelenet, amely vonzerőt váltott ki, az volt, amikor Oh Ji Moo az egyik munkatársával a munkahelyi környezetükről beszélgetett: – Szedd le a fizetetlen munkát! Ez egy szomorú és kiábrándító valóságot is mutatott, amelyet a legtöbb alkalmazott tapasztal.

OLVASSA EL IS: „Run-On” spoilerek: a képernyőn megjelenő pár, Choi Sooyoung és Kang Tae Oh szeretet-gyűlölet kapcsolat kialakítása

Továbbá van egy jelenet, ahol Seo Dan Ah (Sooyoung) rámutatott: „A legjobb vezérigazgató akarok lenni. Ha én csinálom, az abnormális, és ha egyszer megcsinálod, az normális. De az egyetlen különbség közted és köztem a nemben van. Beszélt egy srác kollégájával, aki lejáratta a képességeit, mert nő. Mert számára a neme miatt nem alkalmas arra, hogy főnök legyen.

Ez egy másik társadalmi probléma, amelytől sok nő szenved a számtalan érdekvédő csoport erőfeszítései ellenére. A szexizmus továbbra is nyilvánvaló, nem csakamikor a munkahelyi dolgok kezeléséről van szó.

Aztán van egy jelenet, amikor Seo Dan Ah-t az apja arra kényszeríti, hogy férjhez menjen egy pasihoz, akit nem szeret. Erős személyiségének köszönhetően azonban sikerült kimondania azokat a dolgokat, amelyeket el akart mondani. – Minél kényelmetlenebb leszek, annál többet tudok.

Run On Still(Fotó: JTBC)

Ez csak néhány jelenet, amely bemutatja jelenlegi társadalmunkat. Ezeknek köszönhetően a 'Run On' hatalmas fordulópontot hozott sok néző számára.

Nézi a 'Run On'-t? Melyik a kedvenc jeleneted eddig?

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins