A Fox News Anchor Harris Faulkner a világ vezetőinek bukásától az elnökválasztásig mindennel foglalkozott. Nemrég beperelte a játékóriást, a Hasbro Inc.-t, amiért hörcsögöt csinált belőle.

A hatszoros Emmy-díjas a New Jersey-i szövetségi bíróság elé terjesztette a papírokat. A Fox News Anchor, Harris Faulkner elmondta, hogy jelentős érzelmi és kereskedelmi sérüléseket szenvedett egy műanyag hörcsög babától, amely az ő nevével megegyező.vonásaihoz hasonlít.

'Harris Faulkner, az egyedülálló nevű, elismert veterán újságíró és író évtizedek óta dolgozott személyes márkájának és dicséretes szakmai hírnevének megteremtésén és megőrzésén' - áll az 5 millió dolláros keresetében, írja a NY Daily.Keresete bíróság elé sodorta a világ harmadik legnagyobb játékgyártóját, a Hasbro Inc.-t, amiért „szándékosan és jogtalanul” eltulajdonította Falkner egyedi és értékes nevét, valamint megkülönböztető személyét anyagi haszonszerzés céljából. New York Daily News jelentették.

A jelentés hozzátette: „A „Harris Faulkner” nevű műanyag játékhörcsög létrehozását, gyártását és eladásra terjesztését a Fox News Anchor Harris Faulkner megalázónak és sértőnek ítélte.

A rajzfilmes hörcsög a Hasbro által a „Littlest Pet Shop” márka legutóbbi újraindításának része volt, amely 2014-ben történt. Egy másik, Benson Detwyler nevű Yorkie terrierrel együtt árulták.

deadline.com arról számolt be, hogy Faulkner ügyvédei '15 januárjában értesítést küldtek az ügyről a Hasbro-nak, de nem történt intézkedés. A közleményben az állt, hogy a játék sérti a nevét és fizikai tulajdonságait.

A riporterek hozzátették, hogy a játék idén nyárig megvásárolható volt a Hasbro online áruházában. Azonban 'Továbbra is megvásárolható az Amazonon és más online webhelyeken.' NYPost.com mondott.

A játék csomagolása egy másik tényező, amely feldühíti a Fox News híradóját. A csomagoláson az szerepel, hogy „fulladásveszélyt” jelent.

A Play-Doh-t, Nerf Balls-t és számos társasjátékot is gyártó Hasbro nem válaszolt a Fox News Anchor Harris Faulkner által benyújtott keresetre vonatkozó megjegyzéskérésre.