Lee Ji Hoon és Choi Yu románca a „River Where the Moon Rises” 14. epizódjában!

Miután éveken át bizonyított Pyeonggang hercegnő (Kim So Hyun) előtt, Go Gun tábornok (Lee Ji Hoon) készen áll arra, hogy feladja a hercegnő iránti érzelmeit – és újrakezdje valaki mással.

Lee Ji Hoon karaktere nagyszerű kémiát mutat Choi Yu Hwa számára

Folyó, ahol még mindig felkel a Hold (1)(Fotó: KBS hivatalos Instagram)

Amikor a Go Gun először találkozott Lady Hae Mo Yong-gal (Choi Yu Hwa), ő csak egy kolléga volt neki, amíg fel nem fedezte, hogy Silla kémje.Azóta a tábornok kíváncsi lett valódi kilétére. Először Hae Mo Yong közelében akart lenni, hogy megtudja a hercegnő hollétét, miután elhagyta a palotát.

Meglepte, hogy Hae Mo Yong milyen bátor és okos – a Go Gun végre új barátra talált. A tábornok azon kapja magát, hogy felkeresi a hölgyet, valahányszor problémája van, vagy útmutatásra van szüksége.

Miután tudta, hogy nem tudja többé megszerezni a szeretett nő szívét, Go Gun kezdte elfelejteni Pyeonggang iránti érzelmeit.

Ban ben 13. rész , Hae Mo Yong megosztott egy csókot Go Gun tábornokkal, és ezzel mutatta meg valódi érzelmeit a férfi iránt, akit évek óta csodál.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Egy bejegyzést osztott meg a koreai drama || fizetett promóció (@kdramapages)

Mindketten elkezdték kimutatni valódi érzéseiket. Abban a pillanatban, amikor felébredt, Go Gun szeme Hae Mo Yongra szegeződött, miközben a haja rendbetételével volt elfoglalva.

A hölgy észrevette, hogy a tábornok őt bámulja, és úgy döntött, leül mellé. Go Gun elmondta Hae Mo Yongnak, hogy ő az egyetlen nő, aki közel áll hozzá, és meleg mosolyt adott rá.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

#YONGGEON (@yong.geon2021) által megosztott bejegyzés

Pyeonggang és On Dal új kihívásokkal néz szembe a palotában

Folyó, ahol a Hold felkel(Fotó: KBS hivatalos Instagram)

A palotában Pyeonggang hercegnő és On Dal ( Na In Woo ) kezdték élvezni a tartózkodásukat, de egy sajnálatos eset történt az éjszaka folyamán. Pyeongwon királyt és Won herceget Doo Joong Seo (Han Jae Young) mérgezte meg. Ez volt a módja annak, hogy bosszút álljon azon a férfin, aki megölte feleségét és fiát.

OLVASSA MÉG: A feltörekvő színész, Na In Woo elbűvöli a rajongókat a kislemezlap legújabb borítójaként

Doo Joong Seo elhatározza, hogy megöli a herceget a király előtt, hogy megmutassa az átélt veszteséget. Amikor meg akarta szúrni a herceget, kinyílt az ajtó, és Pyeonggang gyorsan megtámadta. Vele együtt van On Dal is, aki szintén bátran harcolt a civilekkel, akik megpróbáltak ártani a királyi családnak.

A hercegnő megszúrta Doo Joong Seót a kardjával, de amikor meg akarta ölni, On Dal megállította, és hagyta, hogy az őrök elkísérjék őket a palotából.

OLVASSA MÉG: „River, ahol felkel a Hold” 13. rész: A Na In Woo megvédi Kim So Hyunt az ellenségüktől

A palotában zajló feszültség több okot adott Pyeonggangnak, hogy maradjon családja védelmében.

Készen állsz arra, hogy még több Lee Ji Hoon és Choi Yu Hwa pillanatát nézd meg a következő „River Where the Moon Rises” epizódokban? Oszd meg velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins