A közelgő „Narancslekvár” című dráma legújabb állóképein az AOA-s Kim Seol Hyun látható, amint csábítóan nézi és megérinti a tiniszínészt, Yeo Jin Goót. Ez azt jelenti, hogy lesz egy csábítási jelenet ebben a vámpírdrámában?

A vámpírdrámák általában tartalmaznak valamilyen csábító jelenetet, bár az élőhalott csábító általában inkább a vérre, mint a romantikára törekszik.

De a kapcsolat más lehet a narancslekvárban. A KBS-drámában a vámpírok többnyire magukra akarnak maradni. Amikor az emberek megtanulják, hogy élőhalottak, általában rosszul bánnak velük.Az azonos nevű Naver webtoonon alapuló 'Orange Marmalade' egy fantáziavilágra összpontosít, ahol emberek és vámpírok együtt élnek. Míg a vámpírok megtanulták elfojtani a vérvágyukat, és képesek emberölés nélkül is élni, másodosztályú állampolgároknak számítanak. Ennek eredményeként sok vámpír megpróbál beleolvadni, és embernek adja ki magát, hogy elkerülje a megkülönböztetést.

A 20 éves Kim Seol Hyun Baek Ma Ri-t, egy szégyenlős tinit alakítja, aki sikeresen elrejti vámpír kilétét. Miután több más környékről is kiszorították, csak nyugodtan szeretne élni, ugyanazokat a jogokat élvezve, mint mindenki más. Ám amikor véletlenül megharapja a nyakát az iskola legnépszerűbb fiújának, akit a 17 éves színész, Yeo Jin Goo alakít, kiléte többé nem titok. Mindenkinek elmondja az iskolában? Vagy a kettő olyan köteléket alkot majd mindenki mással szemben, amely végül megváltoztatja az emberek vámpírokról alkotott képét?

Kim Seol Hyun, aki utoljára játszotta Lee Min Ho mostohatestvérét a „Gangnam Blues”-ban, nagyon csinos vámpír, így biztosan elnyeri majd a szíveket ebben a történetben. És bármilyen szerencsével, véletlen áldozatából barátot csinálhat.

Yeo Jin Goo, akit utoljára a „Krumplisztár 2013QR3” című drámában láthattunk, Jung Jae Mint, azt a népszerű fiút alakítja, akit tévedésből megharap. A CNBLUE-s Lee Jong Hyun, akit utoljára az „Egy napsütéses nap” című internetes drámában láthattunk, kiteljesítheti a szerelmi háromszöget Han Shi Hoo karakterének alakításával.

A drámában szerepel még Kang Han Byul, aki a fiatal Lee Seung Git alakította a 'King 2 Hearts'-ben, Song Jong Ho, aki jelenleg orvost alakít a 'The Girl Who Sees Smells'-ben, valamint Lee Il Hwa, aki több tucat filmben szerepelt. drámák, köztük a „Doctor Stranger” és a „Modern Farmer”.

A 16 epizódból álló, péntek-szombat esti dráma május 15-én kezdődik.