A CW nemrégiben kiadott egy képet Grant Gustinról, aki a teljes Flash-jelmezt viseli, és úgy tűnik, az első felvételt is közzétették az interneten, amelyen Grant Gustin a teljes Flash-jelmezt viseli, miközben jelenetet játszik a 2014-es Flash TV-sorozatban!

A Grant Gustinról készült új felvétel kissé furcsának tűnhet a bámészkodók számára, mivel Grant Gustin lassan fut, és erősen eltúlozza a mozdulatait, de ez szándékos, mivel a VFX művészek felgyorsítják Grant Gustint a felvételen és a jelenet utolsó renderelésén, Grant Gustin képén. A futó animáció pontosan úgy nézne ki, mint a rajzfilmekben vagy a képregényekben.Míg Barry Allen a 2014-es Flash TV-sorozatban debütál, egy másik „Flash” is debütál. Wally West széles körben várt visszatéréséről beszélek az „Új 52-ben”.

A közelgő, áprilisban megjelenő „The Flash Annual #3” képregényben a Flash-rajongók végre láthatják a Wally West „New 52” debütálóját egy más megjelenésű öltözékben, amelyet a legtöbb ember ismer.

Nemcsak Wally West jelmeze lesz más, hanem úgy tűnik, hogy sok karaktere és háttere is megváltozik, de a DC művésze, Brett Booth biztosította a rajongókat, hogy bár a változásokra való térdrángó reakcióként le lehet forgatni, a rajongók türelmesnek kell lennie, és meg kell várnia a dolgok végét.

– Tudom, mire számítanak egyesek, tudom, mit szeretnék. Ő más lesz, egyrészt a régi DCU-ban Iris nővére gyereke volt. Most van egy bátyja, szóval a dolgok nem teljesen ugyanazok. Az eredeti Wally egy másik időből származott, egy nagyon Norman Rockwell-féle hely. Ez már senkire nem így van az Új 52-ben. Biztos vagyok benne, hogy ezt tükrözni fogja. Légy nyitott a változásra, és várd meg, amíg a dolgok egy kicsit alakulnak. Tudom, hogy mindenki első reakciója az, hogy felborul, beleértve én is, de légy türelmes. – mondta Brett Booth a Newsramának adott interjújában.

Brett Booth szerint Wally West a jövő villanása, és ismeretlen okokból vissza fog térni Barry Allen idejébe.

Mit gondolsz? Szívesen látja, hogy 2014-ben adásba kerül a „Flash TV-sorozat”, és a Wally West visszatérése miatt? Hallgassa meg az alábbi megjegyzésekben!