Jó hír a Final Fantasy rajongóinak, mert megjelentek a Final Fantasy XV új frissítései.

Az FFXV új rendezője, Hajime Tabata bemutatott néhány új játékrészletet a Final Fantasy XV-hez, valamint egy kiterjesztett TGS 2014 játékelőzetet.A VG24/7 jelentései szerint Tabata elmagyarázta az új harcrendszert és a mára hírhedt egygombos kinyilatkoztatást. Elmagyarázta, hogy ez nem olyan egyszerű, mint egy gomb folyamatos lenyomása.

Ha továbbra is lenyomva tartja a védőgombot, alapvetően automatikusan védekezhet és kikerülhet, de MP-et fogyaszt, mondta. Nem lehet a végtelenségig kitérni. Gondolkodnod kell az időzítésen, amikor jó ötlet támadni vagy kitérni.

Ráadásul nem vagy legyőzhetetlen. Vannak támadások, amelyeket nem tudsz elkerülni. Ezekben az esetekben is léteznek alapvető technikai kijátszási módszerek.

Amikor megnyomja a támadás gombot, a szabványos kombinációt hívja elő. A műveleteket az iránygombokkal összehangolva módosíthatja. A cselekvések a körülményeidtől függően változnak – például, hogy őrködsz-e, jó-e az időzítés, vagy ha a társaid a közelben vannak.

A Gamer Syndrome továbbá arról számol be, hogy valóban Noctis lesz az egyetlen játszható karakter, mivel az egész rendszert az ő sajátos képességei és a többi párttaggal való interakciója köré építették.

Eközben az FFXV demó 2015 márciusában jelenik meg, mivel a Final Fantasy Type-0 HD tartalmazza PS4-re és Xbox One-ra, a következő dátumok pedig Észak-Amerikában március 17-én, Japánban március 19-én és március 20-án lesznek. Európában.

A demó neve Final Fantasy XV: Episode Duscae, és a teljes játék nyitó részeinek elemeit tartalmazza, de megváltoztatja a történet előrehaladását és még sok mást, hogy egyedülálló első játékélményt teremtsen.

Mi a véleményed a Final Fantasy XV új frissítéseiről? Hangzik el az alábbi megjegyzések részben.