A Final Fantasy 15 és a Kingdom Hearts 3 folytatásai Xbox One-ra (előzetes megtekintése) nem demózott a 2014-es Tokyo Games Show-n, az FFXV a KH3 megjelenési dátuma előtt, 2015 májusa előtt fog megjelenni. A Kingdom Hearts 3 E3-ra bejelentett megjelenési dátuma ellenére az esemény megérkezett és eltűnt, és kevés hír érkezett a Kingdom Hearts 3-ról. Ami felizgatta az Xbox One- és PS4-rajongókat, az a KPopstarz cikk, a Kingdom Hearts 3 megjelenési dátumának bejelentését megerősítették az E3-ra: Xbox One, a PS4-rajongók örülnek, de ahogy a történet kibontakozott, a megjelenési dátum még mindig várat magára. , mondják a jelentések. További bejelentések arról számoltak be, hogy a Final Fantasy 15 2015 márciusában jelenik meg, és a leleplezés a Kingdom Hearts 3-mal együtt fog megjelenni.


A Final Fantasy 15 és a Kingdom Hearts 3 is arra készült, hogy kiemelje a 2014-es Tokyo Games Show-t, amely szeptember 18-án kezdődött és szeptember 21-én ért véget. Íme, egy FFXV előzetes a TGS-től, és a kritikusok szerint ígéretes a harci elemek tekintetében.

Forrás: Gamespot


A Gamer Syndrome arról számolt be, hogy a Square Enix, az FFXV és a Kingdom Hearts 3 gyártója összesen nyolc címet kapott a Tokyo Game show-n, de a készülő legújabb bejegyzéseket nem mutatják be a játékkonferencián.
A The Examiner arról számolt be, hogy a TGS 2014 sorozatból több játék is megjelent a Square Enixnél, a „Final Fantasy 15” és a „Kingdom Hearts 3” kiadónál. A Gamer Syndrome szeptember 2-i jelentése szerint a vállalat jelenleg nyolc játékot tervez bemutatni a találkozón. A 'Final Fantasy' és a 'Kingdom Hearts' franchise közelgő főbb folytatásai azonban nem kerültek a listára.
A jelentés továbbra is azt mondta, hogy a Square Enixnek van néhány címe ugyanabból a két sorozatból, amelyek a Tokyo Game Show-n is jelen lesznek. A „Final Fantasy Explorers”, egy 3DS-cím és a „Final Fantasy XIV: A Realm Reborn” új frissítései a játékkonvenciót jelentik majd. Ezenkívül az újrakevert kollekció, a „Kingdom Hearts 2.5 HD Remix” is a Square Enix repertoárjának része lesz.


A Square Enix, Kingdom Hearts által készített akció-szerepjátékok 2015-ben fognak megjelenni. Hallels jelentése szerint a játék 2015 májusában fog megjelenni. A „Kingdom Hearts 3” hamarosan elérhető lesz PlayStation 4-en és Xbox One-on. A cég azt tervezi, hogy a játékot HD verzióban is kiadja, ami Kingdom Hearts HD 2.5 remix néven. Források szerint a Kingdom Hearts HD 2.5 remix kizárólag PlayStation 3-ra lesz elérhető december 2-án. A játék története Soar régebbi verziója körül forog egy kalandban, amelyet a Disney-karakterekkel együtt vállal.