A rúzsok elfogytak, az öltözékeket világszerte követték, a napszemüvegek világszerte befolyásolták a rajongókat – ez a két sztárszínésznő nemcsak divatdiktátor, hanem koreai szépségápolási standardok is. A filmjeikben és drámáikban viselt sminkek és ruhák nyálazzák a rajongókat, és meg akarják kapni őket.

Son Ye Jin és Jun Ji Hyun: Stílusikonok és szépségszabvány Dél-Koreában(Fotó: Hera Rouge (CF 2016)) Son Ye Jin és Jun Ji Hyun: Stílusikonok és szépségszabvány Dél-Koreában(Fotó: tvN)

Alapvetően inkább divatikonok, és igen, világszerte megszállták a rajongók divatstílusait. Nem csoda, hogy sok reklámot helyeznek el a drámasorozatokban, hogy növeljék eladásaikat és termékeik bemutatását is.

Ami ezt a két színésznőt illeti, lehet, hogy a negyvenes éveikhez közeledve érettnek találja őket, de ha visszatekintünk fiatalabb szerepeikre, akkor biztosan ugyanolyan kifinomultságuk van, mint most a fiatalabb színésznők.Íme néhány szerep, amit a 2000-es évek elején vállaltak, és biztosan gyönyörűek, mint ma!

A lány a 'My Sassy Girl'-ben

Son Ye Jin és Jun Ji Hyun: Stílusikonok és szépségszabvány Dél-Koreában(Fotó: ShinCine Communications | IM képek)

A „My Sassy Girl” Jun Ji Hyun ikonikus szerepe. A film nemcsak Koreában, hanem egész Ázsiában annyira népszerű volt, hogy még remake-et is kapott. Egy főiskolai hallgatót játszott, aki annyira főnökös és bonyolult, és nem lehet összetéveszteni a stílusát, mivel hasonlít az új generációs egyetemisták öltözködéséhez. Egyszerűen minden férfit el tud csapni a gyönyörű megjelenésével.

Yeo Kyung Jin tiszt a Windstruckban

Son Ye Jin és Jun Ji Hyun: Stílusikonok és szépségszabvány Dél-Koreában(Fotó: CJ Entertainment)

Tisztként rosszindulatúnak kell lenni, és igen, a szerep tökéletes neki. Legyőzhet egy csoport gengsztert, miközben leendő barátjával bilincselik. És egy csinos tiszt volt, aki erősnek és sebezhetetlennek tűnik, mégis ártatlan és édes képet sugároz belőle. A film 2004 legnagyobb bevételt hozó filmje Dél-Koreában.

Song Soo Jung az Egy ember, aki Superman volt

Son Ye Jin és Jun Ji Hyun: Stílusikonok és szépségszabvány Dél-Koreában(Fotó: CJ Entertainment)

Jun Ji Hyun jellegzetes megjelenése valószínűleg a hosszú, selymes haja, amely még mindig figyelemre méltó más drámáiban és filmjeiben. Ez a jellegzetes megjelenés biztosan magával ragadó és jól áll neki. De ebben a drámában frufruja fiatalos és ártatlan külsejét mutatja.

Másrészt Son Ye Jin-t 2020 legszebb nőjévé koronázták. Nézzük meg, hogyan nézett ki régebben, és nézzük meg, hogy ugyanazokat a hasonlóságokat látja-e, mint most. Ha szeretted őt Yoon Seri szerepében a Crash Landing On You-ban, valószínűleg imádnád a szerepeiben a legjobb éveiben.

Shim Hye Won mint 'Summer Scent'

Son Ye Jin és Jun Ji Hyun: Stílusikonok és szépségszabvány Dél-Koreában(Fotó: KBS)

Egy ártatlan lány története, akinek végzetes szívproblémája van, lehetőséget kapott, hogy újra éljen, és megtalálta az utat, hogy az adományozó volt barátja karjaiban legyen. Ha a szépségről beszélünk, Son Ye Jin valóban ragyog ebben a drámasorozatban, hiszen tudja, hogy még csak huszonegy éves.

Ji Hye/Joo Hee a 'The Classic'-ban

Son Ye Jin és Jun Ji Hyun: Stílusikonok és szépségszabvány Dél-Koreában(Fotó: Egg Films Production)

Mindketten anyát és lányt játszottak ebben a drámasorozatban. A lány számos levelet és visszaemlékezést fedez fel, ami szívszorító volt. Kettős szerepe könnyűnek tűnik, ahogy simán ábrázolta anyaként és lányaként.

Seo Young az április hóban

Son Ye Jin és Jun Ji Hyun: Stílusikonok és szépségszabvány Dél-Koreában(Fotó: Pinterest)

Mindössze huszonhárom éves volt, amikor ezt a filmet készítette, és vitákat váltott ki, hogy a szerepét 2005-ös mércével mérve túlságosan kockázatosnak tartották. Szerelme Bae Yong Jun volt, aki szintén Hallyu sztár volt.

(Fotó: Instagram) (Fotó: 56. Baeksang Arts Awards)

Végezetül mindketten gyönyörű színésznők, akik dicséretet érdemelnek.