Son Ye Jin kifejezte heves érzelmeit a közelmúltban megjelent „Thirty-Nine” K-drámája kapcsán, amelyet a többi főszereplővel, Kim Ji Hyunnal és Jeon Mi Do-val játszott.

Miközben a JTBC sorozat búcsút vesz a nézőktől, a 40 éves Hallyu sztár és az ifjú házasok rámutatnak a melodráma fontosságára színésznőként és nőként.

Son Ye Jin beszél Cha Mi Jo szerepéről a 'Thirty-nine'-ben

Harminckilenc sajtótájékoztató Son Ye Jin(Fotó: Dispatch Korea)
Harminckilenc sajtótájékoztató Son Ye Jin

A koreai médiának adott interjúban TenAsia , Son Ye Jin megosztja, mit érez igazán, amikor Cha Mi Jo szerepét játssza a JTBC 'Thirty-Nine' című filmjében.A színésznő a továbbiakban úgy jellemezte karakterét, mint aki úgy döntött, hogy eltitkolja fájdalmát, 'de én érett és meleg emberként viselkedtem.'

A szerdai és csütörtöki drámában Cha Mi Jo, aki gazdag családban nőtt fel, saját bőrgyógyászati ​​klinikájának vezetője és vezérigazgatója.

Annak ellenére, hogy kényelmes életet élt, és szerető családja vette körül, nem tudott elmenekülni fájdalmas múltja elől.

A „Harminckilenc” bemutatja, hogyan töltötte Cha Mi Jo gyermekkorát egy árvaházban, miután biológiai anyja elhagyta. Szerencsére egy olyan család fogadta örökbe, akik szereteten és kedvességen kívül mást nem tanúsítottak iránta.

HA ELMARADTA: A legszebb koreai színésznők a 30-as és 40-es évek végén: Son Ye Jin, Kim Tae Hee, Song Hye Kyo, több Hallyu Queens rangsorolt

Ahogy az interjú folytatódik, Son Ye Jin feltárja a JTBC-sorozat rá, mint személyre gyakorolt ​​hatását.

Kifejtette, hogy „színésznőként, nőként és olyan emberként, aki éppen most lépett túl harminckilenc évesen, ez egy olyan munka volt, amely rengeteg vigaszt adott nekem”, hozzátéve, hogy a „Harminckilenc” lesz az egyik figyelemre méltó projektek számára, kifejezve erős szeretetét a dráma iránt.

Sőt, a Hallyu sztárját is megindította a K-drámában látott barátság.

Harminckilenc(Fotó: JTBC)

Azt mondja, hogy „irigyeli azok barátságát, akik jobban törődtek egymással, mint magukkal”.

Végül azt kívánta, bárcsak a „Harminckilenc” adna a közönségnek „egy kis melegséget” azoknak, akik „fáradt életet” éltek át, és együtt érezne azokkal a nézőkkel, akik éppen fájdalmat és kényelmetlenséget szenvednek.

A „harminckilenc” végső pontszám minden idők legmagasabb nézettségi értékelése + ugyanaz a dátum, mint Son Ye Jin esküvője Hyun Binnel

(Fotó: JTBC)

A 12 epizódból álló sorozat Son Ye Jin visszatér a kis képernyőre, miután a K-dráma, a „Crash Landing on You” főszereplője a mostani férjével, Hyun Binnel.

A „Harminckilenc” finálé az új egyéni csúcsot követően magas hangon zárul.

A Nielsen Korea szerint a show országos átlagban 8,1 százalékos értékelést ért el, ami a legmagasabb a dráma premierje óta.

Ezenkívül a nézők a közösségi médiában is felpörgették a finálé epizódot, kifejezve, hogy a befejezés gyönyörűen kivitelezett. A „Harminckilenc” finálé is ugyanazon a napon volt, mint Son Ye Jin esküvője Hyun Binnel.

A duó március 31-én a Grand Walkerhill Seoulban egy meghitt szabadtéri esküvőn kötötte össze a kapcsolatot.

Hyun Bin és Son Ye Jin esküvői fotója(Fotó: Vast Entertainment | Naver) Hyun Bin és Son Ye Jin esküvője (Fotó: Vast Entertainment | Naver) Hyun Bin és Son Ye Jin esküvője

Az „évszázad esküvőjének” nevezett vendégek között van a pár családja, rokonai és közeli barátai.

Az eseményen Gong Hyo Jin, Kim Ji Won, aki Hyun BIn társszereplője volt a „Secret Garden”-ben, és Jung Hae In, Son Ye Jin vezető embere a „Something in the Rain” című filmben.

OLVASS TOVÁBB: Son Ye Jin esküvői ruhái: ezek a híres tervezők állnak a menyasszony káprázatos ruhái mögött

A cikk tulajdonosa a KDramastars
Írta: Geca Wills