Son Ye Jin 'lezuhant' a Fülöp-szigeteken!

A #MakeYourMark a Smart Communications legújabb, Smart Signature kampányszlogenje. És jól hallottad, szeretett színésznőnk, aki Yoon Se Ri-t alakította a CLOY-ben, a SMART legújabb arca!

Son Ye Jin csatlakozik Hyun Binhez, mint Smart Philippines(Fotó: Képernyőkép a YouTube-ról (Smart))

A koreai ételektől a koreai stílusig kétségtelenül a Fülöp-szigetek egyike azon országoknak, amelyeket nagymértékben befolyásolt a koreai hullám. A filippínók kétségtelenül nem csak a K-pop, hanem különösen a koreai drámák nagy rajongói.A Hyun Bin és Son Ye Jin főszereplésével készült „Crash Landing On You” sikersorozat rendkívüli szerelmi tandemükkel a fülöp-szigeteki rajongókat meghódította. Nem mindennapi kapcsolatuk egy olyan tervhez vezetett, hogy a Fülöp-szigeteken akár remake-et is készítenek, de ez még nem valósult meg.

A 2020-as év legszebb nőjének titulált Son Ye Jin, bár a negyvenes évéhez közeledik, még mindig megvan a wow tényező. Ki ne tudna jobban egyetérteni?

Egy interjúban Son Ye Jin egy üzenettel fejezte ki köszönetét: „Színésznőként mindig hálás és hálás vagyok, amiért lehetőségem van szórakoztatni és inspirálni mások életét szenvedélyemen keresztül. Szeretnék köszönetet mondani Smartnak, hogy lehetőséget adott arra, hogy megszólítsam a filippínó rajongóimat, és inspirálja őket, hogy nyomot hagyjanak az általuk választott úton. Szeretnék hamarosan látni mindenkit.

Son Ye Jin minden bizonnyal influencer. És nem csoda, hogy Dél-Koreában a „Melodrámák királynőjeként” titulálták, ő lett a Smart Communications legújabb támogatója, amely a Fülöp-szigetek egyik legnagyobb távközlési vállalata. Fülöp-szigeteki hírességek, mint Anne Curtis és Kim Chiu, még ugyanazt a napszemüveget is megvették, amelyet Yoon Se Ri viselt a sorozatban, bizonyítva ezzel a hatását.

A sajtó idején sok filippínó rajongó még mindig nem tudja túltenni magát Yoon Se Ri és Ri kapitány (Hyun Bin) szerelmi történetén, sokan pedig még mindig a CLOY folytatását kívánják.

Son Ye Jin a Smart legújabb utólagos fizetésű támogatója(Fotó: Okos)

Hyun Bin akkor került a címlapokra, amikor tavaly júniusban a Smart legújabb márkanagykövete lett, és a rajongók egyszerre voltak nagyon boldogok és izgatottak. Most jön a Son Ye Jin, és úgy tűnik, hogy kettejüknek lesz egy úgynevezett mini-sorozatuk, mivel a közös erők határozottan törhetetlenek.

Jane J. Basas, a Smart Communications vezető alelnöke és Vezeték nélküli fogyasztói üzletágának vezetője szerint szeretné kiemelni: „Son Ye Jin vonzereje a filippínók körében tagadhatatlan, és a koreai hullám végigsöpört a filippínó közösségen, a Smart pedig örömmel teljesíti kívánságukat. Ez az egyik módja annak, hogy támogassuk a Hallyu ügyfeleik szenvedélye, aki megbízott a hálózatban, így kóborolva nézhetik a legújabb K-drámákat, nézhetik a K-pop slágerek online közvetítését, és naprakészek maradhatnak koreai bálványaikról.

Továbbá hozzátette: 'Mi több, tudjuk, hogy a Son Ye Jin megtestesíti a Smart Signature márkát, mivel leegyszerűsíti az utólagos fizetési élményt, így az ügyfelek beírhatják magukat karrierjükbe vagy szenvedélyükbe.'

Valóban, a filippínók nagyon barátságosak a koreaiakkal. Nem tagadhatjuk, hogy a kimchi egészen a sampgyusal koreai ételig ma már nagyon gyakori kifejezés a filippínókra.

Ki tudja, ki lehet a következő koreai híresség támogatója? Kommentelje alább, és csatlakozzon beszélgetésünkhöz.

Nézze meg Son Ye Jin Smart TVC-jét alább!