A „Boys Over Flowers” ​​című klasszikus k-drámában való megjelenés azonnali sztárságot eredményezett az F4 három tagjának, az iskolát irányító, jóképű gazdag fiúk csapatának. Lee Min Ho, Kim Bum és az énekesből lett színész, Kim Hyun Joong sztárokká váltak, de Kim Joon, a negyedik F4-tag nem érte el ugyanezt a sikert.

Ez változhat, mivel a színész jelenleg visszatér a közelgő SBS hétvégi drámájába, az Endless Love-ba.

A Chang Company ügynöksége szerint az „Endless Love”-t választotta első drámaprojektjének, miután 2013 júniusában elbocsátották a katonaságtól.A Végtelen szerelemben Kim Joon játssza majd Kim Tae Kyungot, a miniszterelnök fiát. A karaktere beleszeret egy ígéretes színésznőbe, akit Hwang Jung Eum alakít, és mindent kockára tesz ezért a szerelemért.

Komoly verseny lesz.

A Végtelen szerelemben Hwang Jung Eum karaktere, Seo In Ae három férfi fog beleszeretni. Ryu Soo Young játssza gyermekkori szerelmét. Míg a lány iránti szeretete őszinte, ambíciói fontosabbá válhatnak. Jung Kyung Ho bátyját fogja játszani, és egy vetélytársát a szerelmeiért. A történet két évtizeden keresztül követi szereplőit, az 1970-es évektől az 1990-es évekig.

F4-es tagtársához, Kim Hyun Joonghoz hasonlóan Kim Joon is énekesből lett színész. 2007-ben debütált rapperként a T-Max együttesnél, és a 'Paradise' című daluk játszotta végig a Boys Over Flowers filmzenét. A banda felbomlott, mielőtt 2011-ben kötelező katonai szolgálatra jelentkezett volna. A „Boys Over Flowers” ​​után Kim Joon néhány varieté-show szereplője volt, köztük az „Invincible Baseball Team” és az Mnet Scandal. Szerepet kapott a „Youthful March” című musicalben, és szerepelt a „Homicide Division” című drámában, egy gyilkossági nyomozót alakítva, aki fél a holttestektől.

Aztán egy időre abbahagyta a színészetet, és arra összpontosított, hogy a Hankuk University of Foreign Studies egyetemen mesterdiplomát szerezzen Globális Kulturális Tartalomból. De nem adta fel a színészetet. Amikor elbocsátották a katonaságtól, szerződést kötött egy új ügynökséggel, a Chang Company-val, és elkezdett új film- és drámaajánlatokat fontolóra venni Japánból és Kínából, valamint Koreából.

Első nemzetközi projektje, miután elhagyta a hadsereget, a japán kasszasiker, a „Lupin” volt, amely augusztusban jelenik meg.