Verzió:1.0 KezdőHTML:0000000105 EndHTML:0000005563 KezdőFragment:0000002298 EndFragment:0000005527

A színésznők egy ideig csendben játszhatják a mellékszerepeket, mígnem a nézők hirtelen felfigyelnek rájuk, és rengeteg ajánlatot nem kapnak.

Ez történt Han Groo és Jung Soo Young színésznőkkel, akiknek mozgalmas és ígéretes évei vannak. Mindkét színésznő két különböző drámában fog szerepelni a következő hónapokban.Jung Soo Young színésznő, aki Hwang Jung Eum göndör hajú cellatársát alakította a „Secrets” című filmben, szerepet kap a TVN „Együnk” című drámájában és a JTBC „Szerethetünk-e?” című drámájában is.

A Let's Eat című filmben ismét a főszereplőnő barátnőjét alakítja, ezúttal viszont Lee Soo Kyung színésznő barátnőjét. Ő alakítja Park Kyung Mi-t, egy háziasszonyt, aki a sógoraival él. Az ebben a hónapban kezdődő 'Együnk' egy egyedülálló nő románcáról és egy gyilkosságról szól, amely a szomszédságában történik.

A 'Tudunk szeretni?' egy Moon Eun Joo nevű dolgozó anyukát alakít. – Tudunk szeretni? egy dráma három 30 év körüli nőről. A nők átéltek néhány negatív élményt, és úgy döntöttek, hogy a szórakozásra összpontosítanak. Ebbe valószínűleg beletartozik a szerelembe esés is.

Ez már mozgalmas színészi év volt Jung Soo Young számára. A 'Secrets'-ben való szereplés mellett három drámában is szerepelt, a 'Yeon Woo's Summer'-ben, a Adolescent Medley-ben és a 'Cruel City-ben'.

Eközben Han Groonak két drámai szerepe is van.

Nemrég Kim Jae Won húgaként szerepelt az MBC „Scandal: A Shocking and Wrongful Incident” című filmjében. Most az SBS „One Warm Word” című drámájában és a „Daddy's A Pervert” KBS-speciális drámában is szerepelt.

Az Egy meleg szóban Han Hye Jin húgát, Na Eun Youngot alakítja. Az „Egy meleg szó” egy nő története, aki megtudja, hogy férjének viszonya van, és úgy dönt, hogy szembeszáll a bűnös felekkel. A dráma a „A gyanús házvezetőnő” című film vége után kerül adásba.

Han Groo KBS-különlegességében, a „Daddy's A Pervert” című filmben az énekes és színésznő Ji Yeont, egy művészhallgatót alakítja. A dráma különleges premierje jövő héten lesz. A „Daddy's A Pervert” a történet arról szól, hogyan lábadozik ki az egyik család az apa munkanélkülisége okozta félreértésekből.

A „Scandal: A Shocking and Wrongful Incident” mellett Han Groo feltűnt a „We Got Married” című filmben, valamint a „Just Like Today” és a „Girl K.” drámákban.