Rossz hírnek tűnik a jelenleg sérült Junior dos Santos számára, mivel az UFC nem hajlandó megvárni, hogy felépüljön Fabricio Werdum UFC nehézsúlyú bajnoki címén.

Dana White, az UFC főnöke egy sor hírértékű témában tett néhány figyelemre méltó bejelentést június 18-án, csütörtökön.

White a Twitter „Periscope” szolgáltatásán keresztül felfedett néhány jóslatot a közelgő megaküzdelmekre vonatkozóan, és megjegyezte, hogy szerinte ki lesz Fabricio Werdum UFC nehézsúlyú bajnokának első kihívója.White szerint az UFC nehézsúlyú bajnoka, Fabricio Werdum első kihívója Andrei Arlovski vagy Stipe Miocic lesz. Ugyanakkor megjegyezte, hogy hivatalosan még nem döntött.

Junior Dos Santosnak meg kellett volna kapnia az első repedést Werdum bajnoki címén, de a feljegyzések szerint sérüléssel küzd. MMA hírek .

A frissen vert nehézsúlyú bajnok új ellenfele körül kavargó pletykák arra utaltak, hogy az UFC már átadta a helyet Arlovskinak. White azonban megcáfolta a pletykákat a Periscope-on folytatott kérdezz-felelek csevegés során, mondván: 'Tudom, hogy vannak olyan jelentések, hogy Arlovskinál van, de ez nem igaz' - tette hozzá: 'Vagy Stipe lesz, vagy Arlovksi.'

A 36 éves Arlovski hihetetlen fordulatot hajtott végre pályafutása során, zsinórban öt győzelmet aratott, és ezek közül hárman valamilyen kiütésen estek át. 5. forduló neves.

Miocic viszont az utolsó öt meccséből négyet megnyert. A mostani futása alatti elvesztését egy megkérdőjelezhető egyhangú döntés hozta dos Santosnak.

Junior dos Santos keményen készül a Werdum első bajnoki címére, mivel a jelenleg harmadik helyen álló nehézsúlyú versenyző, aki Werdum első tesztje lesz, jelenleg kimaradt egy ismeretlen sérülés miatt.

'Dos Santosnak meg kell küzdenie, egyetértek' - jegyezte meg White. - 'Dos Santosnak meg kell küzdenie, de megsérült, és nem bírja.'

Dana White arról nem árult el semmit, hogy az UFC mikor és mikor fogja felfedni, hogy Werdum ki ellen védekezik először, de tekintettel arra, hogy nem hajlandók megvárni dos Santost, úgy tűnik, előbb-utóbb megérkezik.