Az SBS program, a 'Midnight TV' szeptember 2-i adása egy interjút tartalmazott annak a nőnek a férjével, aki részt vett a 'Running Man' sztár, Gary (Kang Gary) állítólagos szexszalagjában.Az epizód során a műsorvezető, Yoon Do Hyun beszélt a férfival, aki úgy döntött, hogy névtelen marad.

által közzétett cikk szerint TV napilap , az interjúban szereplő férfi kezdetben azt fontolgatta, hogy elválik feleségétől, miután tudomást szerzett a szexszalagról.

„Valójában a feleségem még mindig instabil állapotban van” – mondta a férfi a híradónak adott interjújában. „Amikor először láttam a filmet, arra gondoltam, hogy el kell válnom tőle. Sokféle ötletem volt, de úgy döntöttem, hogy kitartok a feleségem mellett.Az azonosítatlan férfi televíziós megjelenése olyan hírek nyomán jön, amelyek szerint Gary jogi lépéseket tesz a tiltott felvételek kiszivárogtatásáért felelős személyek ellen. Az Éjféli TV adásában a nő ismeretlen férje is hasonló érzelmeket fogalmazott meg. 'Remélem, hogy a terjesztésért felelős személy vagy személyek szigorú büntetést kapnak' - mondta az ismeretlen férfi.

Erőteljes reakciót tapasztalt a megdöbbentő felvételekre, amelyek azután történtek, hogy csak három hónapig volt házas feleségével.

Az állítólagos szexszalagról szóló jelentések augusztus 29-én kezdődtek a Starin koreai üzlet exkluzív riportja révén, amelyet azóta eltávolítottak. Augusztus 31-én a LeeSsang rapper kategorikusan cáfolta a kazettával kapcsolatos pletykákat, és megfogadta, hogy jogi lépéseket tesz a botrányért felelősök ellen.

Gary egy állítólagos szexszalagbotrány legújabb célpontja. 2015 júliusában Lee Si Young színésznő állt az állítólagos tiltott felvételek középpontjában, amelyeket később hamisításnak minősítettek.

-----

Az íróról: Adrienne Stanley a Kiltandkeeley közreműködő szerkesztője. A KpopStarz, az MTV Iggy, a Viki és a CJ Entertainment KCON blogjának közreműködő írója is. Szenvedélyei közé tartozik a K-pop és az ázsiai dráma szerelme. Amikor nem ír, a Twitteren lóg (@retrogirladdy).