Végre van néhány részlet a hamarosan megjelenő „Uncontrollably Fond” dráma cselekményéről.

Ezen a héten a dráma négy főszereplője találkozott a produkciós tisztviselőkkel, és a producerek felfedtek néhány karakterinformációt. A dráma sztárjai, Kim Woo Bin, Suzy Bae és Lim Joo Eun november 10-én találkozott producerekkel.

Kim Woo Bin egy Shin Joon Young nevű legjobb színészt és énekest alakít majd. Shin okos, tehetséges és jóképű. Suzy egy No Eul nevű dokumentumfilm-rendezőt alakít majd. Karakteréből hiányzik az önbizalom, hogy szembeszálljon a nála erősebbekkel. Hagyta, hogy a pénz az igazmondás útjába álljon.Shin Joon Young és No Eul gyerekként elváltak egymástól, és ez fájdalmas emlék.

Kim Woo Bin utolsó drámája az Örökösök volt 2013-ban, bár azóta három filmben is szerepelt. Suzy Bae utolsó kis képernyős szerepe a 2013-as „Gu Family Book” című drámában volt, bár a közelmúltban bemutatott „Dorihwaga” vagy „The Sound of a Flower” című filmben játszik.

Im Joo Hwan játssza Choi Ji Tae-t, a KJ Group nevű cég ügyvezető igazgatóját. Ő rendelkezik a legjobb második vezető tulajdonságokkal. Vonzó, okos, tehetséges, kedves és gazdag családból származik. Gazdag háttere ellenére azonban szerényen áll hozzá, és minden tekintetben kedves srác.

Im Joo Hwan szerepelt az „Oh My Ghostess”, „Shine Or Go Crazy” és „Ugly Alert” drámákban. A 2015-ös „Mert szeretlek” című filmben látható.

Lim Joo Eun a KG Groupnál is dolgozik a KJ Cosmetics csapatigazgatójaként. Politikailag befolyásos családba született, és sokat tud arról, hogy hatalomközvetítő.

Lim Joo Eun utolsó drámája Ha Ji Won királyi romantikus vetélytársát játszotta a Ki császárnőben. A 2014-es 'Ne felejts el engem' című filmben is látható.

Egyelőre a szinopszisból még nem derült ki, hogy ezek a karakterek hogyan fognak kölcsönhatásba lépni egymással, csak azt, hogy Shin Joon Young és No Eul újra egyesülni fognak. Felismerik egymást? Vagy sétáljunk el egymás mellett, ahogy a 'She Was Pretty' szereplői tették?

A forgatókönyvet Lee Kyung Hee írta, aki a „Nice Guy”, a „Thank You” és a „Sajnálom, de szeretlek” című filmeket írja.

Kim Woo Bin és Suzy Bae népszerűsége miatt a dráma máris a legtöbb dollárt kereste kínai közvetítési jogaiért. A Naver TV koreai sajtó arról számolt be, hogy magasabb áron kelt el, mint a „Producer” című dráma, amelyben Kim Soo Hyun, IU és Gong Hyo Jin szerepelt.

A dráma várhatóan 2016 tavaszán kerül adásba.